Hvordan sende Pictures Internett til en mobiltelefon

Mobiltelefoner er oppgradert og oppdateres jevnlig, ifølge en 2009 MSNBC News artikkel, noe som gjør dem mindre som mobiltelefoner og mer som mini bærbare PCer, komplett med MP3-filer, videoer og bildebiblioteker. Ved hjelp av noen av disse avanserte funksjonene kan være vanskelig for nyere mobiltelefon-brukere, men prosessen trenger ikke å være så mystisk med den rette kunnskapen. På bare et par raske skritt, kan du lære å sende bilder fra Internett til din mobiltelefon for bruk som en skjerm bakgrunnsbilde eller som et bilde-ID for en på telefonen "kontakter".

Bruksanvisning

1 Sett inn en USB-kabel inn i kabel porten på bunnen eller siden av telefonen. Noen telefoner bruker standard USB-kabler, men mini-USB-kabler (se Ressurser) blir stadig mer brukt for de fleste mobile enheter.

2 Boot opp maskinen og koble den andre enden av USB-kabelen inn i PC-ens USB-port.

3 Slå på din mobiltelefon.

4 Vent et øyeblikk mens Windows automatisk oppdage den nye enheten og installerer drivere. En melding vil komme opp i nedre høyre hjørne av skjermen slik at du vet når "enheten er installert og klar til bruk."

5 Surf på Internett for bilder.

6 Høyreklikk på noen bilder du vil sende til mobiltelefonen og velg "Lagre bilde som".

7 Navn og lagre bildet til mobiltelefonen ved å velge "Computer" i Vista eller "Min datamaskin" i eldre versjoner av Windows. Klikk deretter på mobiltelefonen ikonet oppført under "Enheter med flyttbare lagrings" overskriften, like under ikonene for din primære harddisker. Du er nå inne på mobiltelefonen hovedlager bank. I noen tilfeller mobiltelefon lagrer alle filene jevnt på hovedlageret bank, men i andre tilfeller vil du legge merke til flere mapper. I tilfelle av flere mapper, klikker du på mappen merket "Bilder" eller "bilder". Klikk "Lagre" for å sende bildet direkte til din mobiltelefon lagrings bank for fremtidig bruk på telefonen.