Hvordan sende kontakter til en Boulder Phone

Det kan ta svært lang tid å kopiere kontaktene manuelt inn i den nye Boulder telefon. Heldigvis har Verizon en måte som du kan sende kontaktene til den nye telefonen uten å skrive hver og en i. Verizon tilbyr en tjeneste der de kan overføre kontaktene for deg i butikken deres.

Bruksanvisning

Gå til butikken

1 Reis til nærmeste Verizon butikken med din Boulder telefonen og telefon som du ønsker å få kontaktene fra.

2 Snakk med agenten og be om at du ønsker å overføre kontakter fra en telefon til en Verizon Boulder telefon.

3 Vent til agenten. Agenten vil ta begge telefonene og gå inn i et annet rom hvor de har datamaskiner satt opp og nødvendig utstyr for å sende kontakter fra en telefon til Boulder. Etter, vil agenten returnere begge telefonene til deg, og kan kreve en liten avgift for å utføre tjenesten.

Bruke Backup Assistant

4 Last ned "Backup Assistant" fra "Get It Now" på den gamle telefonen. Åpne "Get It Now", "Media Center", "Get New Application" og deretter "Business Tools / Informasjon;" "Backup Assistant" er i denne listen. Den gamle telefonen må fortsatt være aktiv for å få tilgang til "Get It Now".

5 Åpne "Backup Assistant" på den gamle telefonen og velger å synkronisere kontaktene dine etter at du opprettet en PIN-kode (den ber deg om å opprette en når du starter programmet).

6 Slå av gamle telefonen.

7 Aktiver Boulder på Verizon nettsted (se Ressurser). The Boulder ESN / MEID ligger på den hvite klistremerket under telefonens batteri.

8 Last ned "Backup Assistant" på Boulder som forklart i trinn 1.

9 Åpne "Backup Assistant." Du vil bli bedt om å oppgi PIN umiddelbart fordi telefonen erkjenner at du har en konto, og at det er en ny telefon.

10 Velg "Restore" for å legge til kontaktene i Boulder.