Hvordan sende bilder til en Verizon telefon

Hvordan sende bilder til en Verizon telefon


Med bruk av tekstmeldinger på mobiltelefoner, har et ønske om å kommunisere direkte over enheter blomstret siste rene ord for å bilder også. De fleste Verizon telefoner er i stand til å motta og lagre bilder gjennom multimedia meldingstjenester (MMS).

Bruksanvisning

Over telefon

1 Ta et bilde med kameraet på telefonen, og lagre den i telefonens minne. Å ta og lagre bilder på telefonen, følger du instruksjonene for den aktuelle telefonen brukes.

2 Tilgang MMS-meldinger på telefonen. Alle telefoner har spesifikke instruksjoner for hvordan du få tilgang til denne funksjonen. De fleste har "Compose MMS" som funksjon direktivet.

3 Velg mottakeren av bildet. De fleste telefoner har en telefonboken eller kontaktliste. Følg spesifikke telefon instruksjonene for å få tilgang til denne databasen på telefonen. Ellers ringe telefonnummeret til Verizon telefonen direkte.

4 Komponer MMS-melding og legg ved bildet i meldingen.

5 Trykk på "Send" -knappen for å levere MMS-melding til Verizon telefonen.

av Computer

6 Komponer en e-postmelding. Fra en datamaskin, må et bilde sendes som e-post til Verizon telefonen. Siden databruk blir belastet av Verizon, eksisterer flere nedlastbare programvarepakker som hevder å negere kostnadene.

7 Databrukere har to alternativer, avhengig av bruk av ekstra programvare. Med programvaren, følger spesifikke instruksjoner inkludert. Uten programvare, skriver 10-sifret Verizon telefonnummer (uten bindestrek), deretter @ vzwpix.com inn i adressefeltet. Et eksempel på dette er: "[email protected]".

8 Fest bildet til e-post og sende meldingen til vzwpix.com. Hvis telefonnummeret ble riktig skrevet inn i adressefeltet, bør bildet kommer som en MMS-melding på Verizon telefonen.

Hint

  • Bilder er store grafikkfiler, og ekstra datakostnader, kan søke om å sende dem fra en ikke-Verizon telefon til Verizon telefoner.
  • Når du bruker en datamaskin, sende e-post til telefon er gratis allerede for avsenderen. Det er mottakeren som betaler datakostnader. Velg programvare uten avsender kostnader knyttet.