Hvordan se Two Overvåkningskamera med One TV

Hvordan se Two Overvåkningskamera med One TV


Når monitering sikkerhet opptakene, er du vanligvis kommer til å ha mer enn en sikkerhet kamera kjører. Selv om de fleste nye overvåkingskameraer kobles direkte inn i en datamaskin, er det mulig å se innholdet på din TV via signal RCA videokabel kjører ut av kameraene. Avhengig av TV du har, kan du eller kanskje ikke trenger å feste en switcher boks til systemet. Uansett, er du ikke kommer til å ha et problem med å se på sikkerhet opptakene på TV.

Bruksanvisning

1 Se på baksiden av TV-apparatet og se om det er to forskjellige RCA video tilkoblingsporter. Hvis det er, trenger du ikke en switcher boks. Men hvis det er bare én tilkobling port, må du bruke switcher boksen for å se de to forskjellige kameraer.

2 Koble den første RCA kabelen inn i ensom "Video Input" hvis TV-apparatet bare har én tilkobling port. Hvis det har to, hoppe over dette trinnet. Plugg den motsatte enden av kabelen inn i "Out" port på switcher boksen.

3 Plugg RCA-kabel kjører ut av det første kameraet i den første "In" port på switcher boksen. Hvis du bruker en TV med flere RCA tilkoblingsporter, setter kabelen direkte inn i en av de gule "Video In" tilkoblinger.

4 Gjenta prosessen med det andre kameraet. Enten setter du RCA-kabelen til andre switcher port eller koble den til den andre "Video In" port på TV.

5 Slå på TV-apparatet. Trykk "Video" for å se den første sikkerhetskamera. Hvis du bruker en TV med en tilkobling port, trykk på switcher knappen på video switcher boksen for å endre til den andre sikkerhetskamera. Hvis du bruker en TV med to videotilkoblinger, trykker du "Video" igjen for å bytte til andre videoovervåkningskamera.