Hvordan sammenligne bevegelig lastebil Utleiepriser

Neste gang du flytter det vil være til din fordel å vite hvordan du sammenligne bevegelig lastebil leiepriser. Sammenligning bevegelige lastebil leiepriser bør ta omtrent en time på telefon. Det anbefales ikke å vurdere priser på nettet. Truck utleiefirmaer kan ikke gi all den informasjonen du trenger på deres hjemmeside for å ta en avgjørelse.

Bruksanvisning

1 Lag en liste over alle de selskapene du ringe og skrive ned informasjonen de gir på din notatblokk for fremtidig referanse. Lag en kolonne under navnet hver utleie selskap og fyll inn informasjonen som du ringer. Når du er ferdig, vil du ha en en-side sammenligning diagram. Sørg for å få prisinformasjon for samme størrelse kjøretøy og ekstra utstyr for å ha gyldige sammenligninger.

2 Spør og sammenligne den daglige prisen på en lastebil for en lokal beveger seg i samme område. Hvis du flytter til en annen by eller ut av staten finne ut gebyret for en enveisleie. Hvis du skal flytte mer enn 50 miles, vil en enveis leie trolig være billigere alternativ.

3 Spør om kjørelengde rate og hvor mange miles inngår som en del av leiebeløpet. Et selskap som belaster $ 30 for den daglige utleie av en lastebil, men inneholder 50 miles som en del av at avgiften vil være en bedre avtale enn et selskap som belaster $ 20 per dag for samme størrelse lastebil og 50 cent per mil (i sistnevnte eksempel , den totale kostnaden vil være $ 45 hvis du kjører 50 miles).

4 Hvis du trenger ekstra utstyr, som en hånd lastebil eller dolly å flytte tunge møbler og hvitevarer, få prisen som leie for å legge til det endelige totalt for hvert selskap. Ikke glem å spørre om gebyr for flytting pads.

5 Spør om drop-off politikk når du er ferdig med å bruke lastebil. Kan du parkere lastebil på selskapets eiendom og la nøklene, eller må du returnerer bilen i arbeidstiden?

6 Bestem om du trenger å kjøpe ekstra forsikring fra utleie selskapet og finne ut kostnaden. Nøye vurdere hva som er dekket under ekstra politikk. For eksempel, skade på taket, for eksempel forårsaket av banging lastebilen inn i en lav bro, er vanligvis ikke dekkes av den ekstra forsikringen. Hvis du er uerfaren med å kjøre en stor bil og bare vil ha fred i sinnet, kan forsikringen add-on være en god verdi. Ellers kan det eksisterende automatisk forsikring gir tilstrekkelig dekning. Ring din forsikring transportør for å være sikker.

7 Evaluere all prisinformasjon, legge summene for hvert selskap og bestemme hvilken som gir best valuta for lastebil utleie behov.

Hint

  • Leiebiler vanligvis må returneres med en full tank med drivstoff. Sjekk gasspriser rundt den nye plasseringen etter flyttingen å spare penger fylle opp.
  • Vær nøye med å merke og skrive ned noen eksisterende skade på en lastebil før du leie og kjøre det bort. På samme måte sørge for at kilometertelleren (kjørelengde) lesing er skrevet ned nøyaktig på leiekontrakten og at mengden av drivstoff i kjøretøy er nøyaktig slik det fremgår av leie representant.