Hvordan Sammenlign GPS for trafikk

Hvordan Sammenlign GPS for trafikk


Hvis du planlegger å kjøpe en GPS-enhet for din bil eller lastebil, noen av de viktigste kriteriene for sammenligning har å gjøre med hvor godt enheten håndterer trafikken. Når man sammenligner enheter, kan alle tallene og teknisk sjargong være forvirrende. Til slutt, er det noen viktige elementer å ta hensyn til at du får en GPS-enhet som ikke vil la deg ned og la deg lidelse gjennom en annen trafikkork.

Egenskaper

Hvis du leter etter en GPS-enhet som gjør det bra håndterer trafikk, er den viktigste funksjonen til å se etter er trafikk ruting. Når begrenset til dyrere enheter, en god del av entry-level enheter nå er utstyrt med evnen til å hjelpe deg å unngå trafikk. Hvor godt denne funksjonen fungerer varierer fra produsent til produsent, og fra område til område. Les noen vurderinger fra brukere i området for å finne ut hvilken produsent beste håndterer trafikkdirigering i byen din.

fordeler

Fordelene med enhetens trafikk ruting evner kan noen ganger bli redusert som et resultat av en dårlig skjerm eller dårlig hørbar navigasjon. Når du har funnet en produsent som har trafikk-ruting fungerer godt i ditt område, er det nyttig å teste størrelse og klarhet av skjermen. Hvis det er mulig, bør du også lytte til hvor godt enheten gir sine hørbare navigasjonsinstruksjoner. Selv god trafikk-routing kan være ubrukelig hvis du ikke kan lese på skjermen, eller hvis systemets datastyrte stemme er vanskelig å forstå.

betraktninger

Prisene på GPS-enheter med trafikk-ruting kan kjøpes for mindre enn $ 100. Fornyet de kan bli funnet for enda mindre. Selv om disse prisene er tiltalende, bør du sjekke ut produsentens retningslinjer for kartoppdateringer. Veiene er alltid under bygging et sted og en GPS-system med stor trafikk-ruting evner er ikke bra hvis kartene er utdatert.