Hvordan Rett DirecTV parabolantenne

Hvordan Rett DirecTV parabolantenne


De fleste vet en DirecTV parabolantenne trenger en uhindret utsikt over den sørlige himmelen. Den nøyaktige plasseringen av fatet, men gjør en stor innvirkning på mottaket du får. DirecTV satellitt er plassert over Mexico, og dette er den avgjørende faktoren i å bestemme nøyaktig hvor parabolen skal peke. Hvis du allerede har satt opp maten din og trenger hjelp til å finne sin nøyaktige posisjon, kan din DirecTV leverandøren hjelpe deg.

Bruksanvisning

1 Snu fatet sin høyde (opp / ned vinkel) ved å løsne høyde nøtter og rotere støtte ermet. Vri den mot 30 graders vinkel hvis ditt hjem er i den nordlige USA eller mot 60 grader hvis du er i Sør.

2 Roter parabolens azimuth (side-til-side vinkel) ved å løsne støttehylsemuttere på baksiden av fatet og slå fatet på masten. Rett fatet mot sørøst hvis du bor i Vesten, sørvest i øst og syd i sentrale stater.

3 Slå på TV og satellitt-mottaker, og deretter navigere til menyen for den eksakte koordinatene du trenger.

4 Juster høyde og asimut for parabolen etter behov til de eksakte koordinatene for å få det beste signalet ved hjelp av høydeindikatoren på fatet og et kompass for å hjelpe måle azimuth. Stram alle mutterne når du har riktig posisjon.

Hint

  • Stå minst en fot bort fra fatet mens du holder kompasset til å finne den eksakte azimuth koordinerer du trenger.