Hvordan Reset en iPhone passord til Alpine

Hvordan Reset en iPhone passord til Alpine


Apples iPhone er en multimedia mobiltelefon med berøringsfølsom skjerm. Den har to innebygde kameraer for å spille inn bilder og videoer, og den kan kjøre programmer som du kan bruke til å generere og arbeide med sensitive data. The iPhone kobler seg til Internett via mobildatanettverk og Wi-Fi, slik at du kan bruke e-post og surfe nettsider. Hvis du ønsker å hindre at uautoriserte personer fra å bruke din iPhone og vise private data, bilder og videoer, kan du tilbakestille passordet låsen fra en standard firesifret kode til en lengre ord, for eksempel "Alpine."

Bruksanvisning

1 Trykk på "Home" -knappen for å gå tilbake til iPhone startskjerm.

2 Trykk "Innstillinger" på startskjermen.

3 Trykk på "General".

4 Trykk på «Kodelås," skriv inn det firesifret kode, og deretter trykker du på "Simple kode" til "Off". Når "Simple kode" er aktivert, kan du bare bruke firesifrede passord. Når "Simple kode" er deaktivert, kan du skrive et lengre passord.

5 Skriv inn det gamle passordet ved ledeteksten, og skriv deretter inn den nye koden, for eksempel "Alpine." Trykk "Next". Skriv inn det nye passordet i gang, og deretter trykker du på "Ferdig".

Hint

  • Hvis du tror noen kan være i stand til å finne ut at koden er et ord som "Alpine", basert på hans kunnskap om dine interesser og hobbyer, vil du kanskje legge til tall til det å gjøre passordet vanskeligere å gjette, for eksempel "Alpine934."