Hvordan rengjøre en Mitsubishi DLP TV

Hvordan rengjøre en Mitsubishi DLP TV


Mitsubishi DLP TVer bruker tusenvis, eller noen ganger millioner, av roterende speil for å reflektere stråler av lys på en skjermoverflaten, som danner bildet som du ser. Til tross for alt dette state-of-the-art teknologi, saken og skjermen på din Mitsubishi TV samler fortsatt skitt og støv, og det må rengjøres hver så ofte for å holde det ser bra ut. Selv om det kan bare ser ut som glass og plast, må du være forsiktig når du rengjør DLP-TV, som villfarne vann kunne finne sin vei inni TV og skade den.

Bruksanvisning

1 Slå av Mitsubishi DLP TV og koble den fra strømuttaket.

2 Støv av toppen, sider, skjermen og baksiden av TV-en via en ikke-skrape støvkost.

3 Fukt en klut og tørk av toppen og sidene av TV-apparatet. Ikke få duken så våt at det drypper vann, bare gjøre det lett fuktet.

4 Tørk av toppen og sidene med en tørr klut til å suge opp fuktigheten igjen fra den fuktige ett.

5 Bruk den fuktige kluten på skjermen, tørke den i en opp og ned bevegelse. Rengjøre hele skjermen på samme tid. Bruk en tørr klut til å tørke skjermen etter at du har tørket det ned.

6 Fukt en tredje klut og legge noen dråper av flytende oppvaskmiddel på kluten. Tørk forsiktig eventuelle gjenværende skitne omgivelser på toppen, sidene eller skjermen på DLP TV. Når skitt er fjernet, brukte fuktig klut uten vaskemiddel og tørk området ned, og deretter bruke en tørr klut til å tørke området ut.

Hint

  • Pass på at vannet aldri går ned skjermen på TV, så det kan bli mellom skjermen og saken og ødelegge dine elektronikk.
  • Ikke bruk slipende rengjøringsmidler eller rengjøringsmidler som inneholder ammoniakk, blekemiddel, alkohol benzen eller tynner.