Hvordan rengjøre en levetid bil luftfilter

Hvordan rengjøre en levetid bil luftfilter


Selv om levetiden bil luftfiltre, også kjent som gjenbrukbare luftfiltre, er omtrent det dobbelte av prisen på kast luftfiltre, vil de bokstavelig talt, hvis tatt vare på riktig måte, vare levetiden på bilen din. Noen merkevarer filtre gir bestemte rengjøringssett for å gå sammen med gjenbrukbare filter, og disse kan bli funnet på noe auto shop. Du kan like gjerne rense filteret selv uten spesielle kits eller verktøy.

Bruksanvisning

1 Ta av luftfilter fra bilen.

2 Støvsug ut luftfilteret folder med vakuum er slange eller en sprekk rengjøring vedlegg. Få så mye av den øverste grus og skitt som mulig fra mellom plissering.

3 Tilsett 1 kopp oppvaskmiddel til en bøtte som inneholder 2 liter varmt vann. Bland grundig.

4 Sett luftfilteret direkte inn i bøtte og rist den omtrent. Såpen må trenge gjennom alle brette for å fjerne gunk og olje på filtermediet. Swish filter rundt i bøtten i minst fem minutter.

5 Fullstendig skyll filteret med rent vann; en slange som fungerer best. Ikke bruk mye press på filteret, bare skyll den med rikelig med vann for å fjerne leftsåperester.

6 Rist ut filteret og la det tørke.

7 Coat den gjenbrukbare luftfilter med spray smøremiddel. Sørg for å dekke hele plissert overflate.

8 Re-installere luftfilteret i bilen.

Hint

  • Spray smøremiddel er hemmeligheten for å holde filteret gjenbrukes. Oljen fungerer som en magnet, fangst skitt og støv, og holde den fra å komme inn i motoren, mens filteret medium fleksibel og elastisk.