Hvordan rengjøre aluminiumsfelger på en bobil

Hvordan rengjøre aluminiumsfelger på en bobil


Aluminium hjul er lettere, Shiner og ligner på chrome hjul. Og som med chrome hjul, støv, skitt, kan tjære og veien rusk raskt samle på aluminiumsfelger. Hvis du ikke rense bobilaluminiumsfelger på regelmessig basis, kan rusk flekker på metall og føre den til å oksidere. Du trenger ikke en spesiell rengjøring løsning for å holde hjulene ser ut som ny, men du trenger ikke å polere aluminium etter rengjøring. Aluminium polish er tilgjengelig fra bilbransjen forsyne butikkene, samt detaljhandel og online utsalgssteder.

Bruksanvisning

Vaske

1 Parker bobilen i et skyggefullt område, vekk fra direkte sollys. Juster hjulene på kjøretøyet, slik at de peker fremover, og ikke på skrå. Spray hjulene grundig med vann for å fukte aluminium og fjerne løst støv og skitt.

2 Hell en kopp automotive såpe i en bøtte og fyll bøtte med vann. Rør såpeløsning med en myk bomullsklut eller fille. Bruk gummihansker for å holde hendene tørre og rene. Cotton kluter og filler absorbere vann bedre, uten å etterlate vannflekker.

3 Påfør såpeoppløsning til et av hjulene, og skrubbe aluminium grundig for å fjerne deigete-mot rusk og eventuelle tjære som kan være til stede på hjulet. Bare rense ett hjul om gangen for å holde løsningen tørker på hjulene du ikke rengjøring.

4 Spray hjulet med vann for å skylle av rusk og såpevann. Gjenta trinn 3 og 4 hvis rusk er fortsatt til stede på aluminium hjul.

5 Gjenta trinn 3 og 4 for neste hjulet, før alle hjulene er rene. Bruk en ny, myk klut eller fille hvis den du bruker blir ekstremt skittent. Hvis din bobil inneholder to dekk på sin bakre ende, gjør inni dekkene ikke inneholde aluminiumsfelger, slik at du ikke trenger å rengjøre dem.

6 Tørk hjul med en ren, myk bomullsklut eller fille.

polering

7 Påfør 1 ss. av aluminium polish på en myk bomullsklut, fille eller applikatoren som fulgte med polish, hvis en applikator er tilgjengelig.

8 Påfør polish til aluminium, ett hjul om gangen, med sirkelbevegelser. Brett klut eller fille i to, eller slå applikatoren over og fortsette å tørke av aluminium til den polske blir svart.

9 Tørk av svart rusk unna med en mikrofiberklut. Gjenta trinn 1 og 2 til aluminium er blanke.

10 Gjenta trinn 1 og 2 for neste hjulet, før alle hjulene er polert.

Hint

  • Hvis du merker noen dype bulker, sprekker eller riper på hjulene før eller etter rengjøring og polering dem, ta kontakt med et hjul reparasjonsservice eller bobil reparasjonsservice for å fylle ut og buff ut problemområder.
  • Når du lagrer din bobil, dekker hjulene til å holde aluminium blanke og rene. Hjulkapsler er tilgjengelige fra bobil deler og forsyningssteder, samt bilbransjen forsyne butikkene.