Hvordan rengjør jeg en 2000 Passat 1.8 Screen Air Intake?

Hvordan rengjør jeg en 2000 Passat 1.8 Screen Air Intake?


Luften skjermen på en 2000 Passat 1.8 må rengjøres med jevne mellomrom, som en masse gunk, små partikler og døde insekter kan sette seg fast der over tid. Dette kan føre til bilens blanding av luft og bensin for å bli ubalansert og kan føre til økt forbruk av gass, som mer brensel er nødvendig for å tenne blandingen i løpet av tenningsprosessen. Dårlig luft inntak kan også være en årsak til den raske nedgangen av tennplugger. Rengjøring av skjermen er ikke vanskelig, og jobben kan utføres med minimal tekniske ferdigheter.

Bruksanvisning

Fjerne Air Screen

1 Åpne panseret på 2000 Passat 1.8 og finn luftfilterhuset - hvis du står foran bilen, vil du oppdage den på venstre side av motoren; trim dekselet er en stor svart, Odd-formet stykke plast som ligger lengst til venstre side; på nær venstre side, vil du se en annen Odd-formet, ganske stor svart plastdeksel, som er den friske luften kanal for luftfilterhuset. Begge er holdt på plass av fire klemmene hver. Fjern klemmene ved å trekke dem av felgene, og deretter fjerne trim dekselet og den friske luften kanalen.

2 Trekk av den svarte slangen ligger foran den friske luftkanalen fra sin spire. Ta av slangeklemme til venstre på luftfilterhuset ved å trekke den av; trekk av en til høyre på luftfilterhuset ved hjelp av flat skrutrekker.

3 Fjern en skrue plassert på toppen casing av frisk luft duct, svært nær nær venstre hjørne av bilen, ved hjelp av Phillips skrutrekker - det er den eneste skruen som holder luften skjermen i stedet. Når skruen er taper, kan du trekke luften skjermen ut.

4 Rengjør luftskjermen ved å vaske den med varmt vann. I kalde klimasoner, kan skjermen være tilstoppet med saltpartikler som ble sugd opp i vintermånedene. Etter at du har renset luften skjermen, sette den tilbake på plass, skru til skruen og hold den sorte slangen tilbake på sin spire; sette klippene på plass igjen og skru til skruen på høyre side av motoren.

5 Sett trim dekselet på luftfilterhuset og dekselet til frisk luft duct på foringsrør og stram klipsene.

Hint

  • Det er alltid en god idé å også endre luftfilteret når du rense luften skjermen. Når du har fjernet trim dekselet på luftfilterhuset og klippene, samt en slange, bare ta ut det gamle filteret og erstatte den med en ny. Nye luftfiltre er ganske billig og bør skiftes hver 20.000 miles. Skitne luftfiltre, samt skittent luftinntaks skjermer, kan forårsake høyere drivstofforbruk.