Hvordan produsere infrarødt lys

Hvordan produsere infrarødt lys


Produserer infrarødt lys krever moderat arbeidskraft og kunnskap og kan oppnås med forsyninger som inkluderer en LED lys panel med dimmer, farget belysning geleer og felles elementer som finnes i hjemmet. Infrarød teknologi er funnet i nattbriller og omfang, og er også funnet i noen hjemme elektronikk som TV-fjernkontroll. Bruker infrarødt lys med et kamera nattsyn funksjon for å lage bilder i mørket ser lysere.

Bruksanvisning

Bygge en infrarød lyskilde

1 Kjøp en LED-lys panel eller lignende lyskilde. Finn et lys som har en flat overflate som du kan feste belysning gels, og velg en som projiserer lys i en konsentrert retning i stedet for rundt. Velg en trådløs, batteridrevet lyskilde hvis det infrarøde lyset skal brukes utendørs. Se for et lys med en innebygd dimmer dersom mer kontroll over mengden av infrarødt lys er ønsket.

2 Skjær tre til fire primær Red belysning gels og tre til fire Kongo blå belysning gels slik at hver gel dekker lysets flatt underlag uten overlappende det. Stable gels oppå hverandre og fest dem til lyset, ved hjelp av gummi band eller tape om nødvendig. Test lys for å sikre at det er nok lag av fargede geler, slik at ingen synlig hvitt lys skinner gjennom. Husk, infrarødt lys er usynlig for det blotte øye, så det er viktig å "utjevne" hvitt lys ved å påføre nok geler. Ignorer det hvite lyset som slipper ut helt i kantene av LED; Dette blir tatt opp i det neste trinn.

3 Bygg et deksel, bruker tungt bygging papir og tape, som passer elegant rundt kantene på lyskilden. Legg denne funksjonen for å forhindre at overskytende lys fra å unnslippe og endre virkningene av det infrarøde lyset.

4 Bruk den nye infrarød lyskilde med nattsyn funksjon som finnes på enkelte videokameraer for å produsere skarpere bilder når du fotograferer i mørke eller ekstremt lite lys situasjoner. Fest enheten til et videokamera med tape for infrarødt lys tilgang når som helst.

Hint

  • Tenk hvordan det infrarøde lyset enheten vil bli brukt, så det er rimeligere alternative metoder for å produsere infrarødt lys ved hjelp av enheter som LED-lommelykter. Men disse vanligvis ikke vil gi så mye infrarødt lys som en LED-panel, og kan derfor ikke være så ideell for bruk med videokameraer. Ved hjelp av flyttbare farget belysning gels å filtrere lys gjør det mulig å bruke lyskilde for andre, ikke-infrarøde formål.
  • Ikke stol på hjemmelagde infrarøde enheter for traversering terrenget i mørket. Disse lysene kan avgi tilstrekkelig lys når nær sine fag, men gir begrenset synsfelt.