Hvordan polere aluminium Etter Fresing

Frest aluminium er et svært populært valg for mange applikasjoner som vinduskarmene, ytterkledning og bil felger. Imidlertid ikke frest aluminium på egen hånd ikke har målgang at mange mennesker ønsker, og av den grunn de fleste velger å polere aluminium etter fresing. Polering aluminium bidrar til å bringe ut glans og glans av metall, noe som gir et nytt, rent utseende til nettopp det den blir brukt til.

Bruksanvisning

1 Påfør et metall polish til en mikrofiberklut. Ulike metallpusse anbefale ulike beløp for polering, så sørg for å konsultere produsentens emballasje ved anvendelse av polish til klut.

2 Polere en seksjon av aluminium med duken og metall polish. Sørg for å polere aluminium med en jevn back-og-tilbake bevegelse i samme retning. Aldri endre retning eller polish i sirkler.

3 Tørk av polish rester med et papirhåndkle. Gjenta trinn 1 og 2 til aluminium har nådd ønsket glans.

4 Buff aluminium med en ren del av mikrofiberklut inntil alt polish er fjernet og aluminium har nådd den optimale finish.

Hint

  • Hvis det er noen liten åpning eller hull i aluminium som du ikke kan nå med fingrene, vikle en popsicle pinne med mikrofiberklut og bruke den til å få til noe vanskelig tilgjengelige områder.
  • Bruk hansker når du håndterer sterke kjemikalier som for eksempel en metallpoleringsmaskin.