Hvordan passere en Vehicle Inspection

Hvordan passere en Vehicle Inspection


Alle stater krever et kjøretøy inspeksjon som i utgangspunktet sjekker for å sørge for at bilen er i god stand. Dette er for å holde deg og andre drivere trygt. Hvis en utslipps sjekk er også utført, er dette for å sørge for at din bil, lastebil eller SUV, er ikke å sette ut for mye forurensing.

Enten vi liker dem eller ikke, er statlige tilsyn kreves årlig. Mange eiere av eldre biler blir nervøs kommer inspeksjon tid i håp om at deres bil vil passere.

Jeg vil hjelpe deg å gi deg de beste sjanser for bestått og få en god inspeksjon klistremerke!

Bruksanvisning

1 Endre olje og oljefilter. Pass på at du bruker en syntetisk blanding eller helsyntetisk olje.

2 Endre luftfilteret slik at motoren din vil "puste" lettere og gi deg renere tenninger i stemplene.

3 Sjekk dekkene for mye slitasje, og for tunge sprekker. Hvis de er dårlige, erstatte dem. Slitte dekk kan ofte føre kjøretøy inspeksjoner for å mislykkes.

4 Sjekk frontlykter, trafikklys, baklys, og høye bjelker. Også sjekke dine blinkers, reverse lys og lisens plate lys. Hvis noen lys er ute, sørg for å erstatte det. Statlige tilsyn krever lys og blinkers til å fungere skikkelig.

5 Sjekk dine vindusviskere og sørge for at de er gode. De kan ikke falle fra hverandre eller sprekker. Slå dem på og sørge for at de begge arbeidet. En god statlig inspeksjon bilmekaniker vil sjekke disse.

6 Kontroller at hornet fungerer!

7 Hvis check engine lyset er på, kan du mest sannsynlig slå den av med en OBD II scanner. Noen ganger små ting satt disse av som egentlig ikke betyr noe. En statlig inspeksjon kan mislykkes på grunn av en dårlig eller feil kode blir satt av.

Hint

  • Pass på at inspektøren plasserer inspeksjon klistremerke på riktig måte!