Hvordan Paint Car Interior Plastic

Skader på utsiden av bilen alltid ser ut til å være den største bekymringen, men mange ganger, ulykker bety interiøret i bilen din må males på nytt. Maleri interiøret i bilen din er litt annerledes enn å male utsiden av bilen, men kan enkelt gjøres med de riktige teknikkene, og spare deg for hundrevis av dollar som fagfolk ville belaste.

Bruksanvisning

1 Les bruksanvisningen for din bil. Den spesifikke indre stykke plast du ønsker å male kan eller ikke kan være flyttbare. I brukerhåndboken, kan du lese hvordan du fjerner visse deler med skiftenøkler og skrutrekkere. Hvis den er flyttbar, bruker du instruksjonene i brukerhåndboken for å fjerne det, og gå til trinn 3. Hvis brikken ikke kan fjernes, videre til trinn to.

2 Parker bilen, med vinduet nede, i en forseglet garasje eller maling messe. Dekke alle de tingene i en fem fot diameter rundt stykke å bli malt i bilen ved hjelp av plastposer tapede på plass. For noen detaljert maling oppgave, dekker de elementene du ikke ønsker malt med tape og omgir omkretsen av området som skal lakkeres med tape og plastposer.

3 Skrubbe stykket som skal males ved hjelp av en stålull for å øke maling adhesjon til stykket. Bruk en sirkulær bevegelse for å skrubbe. Tørk av støv med et håndkle.

4 Ta på deg vernebriller, hansker og maske, og deretter bruke to tynne strøk med primer over området, slik at 15 minutter av tørketid mellom strøkene. La primeren tørke i 45 minutter.

5 Påfør tre tynne strøk med maling over området, slik at 15 minutter av tørketid mellom strøkene. La malingen tørke i 45 minutter.

6 Påfør to tynne strøk med klar gloss sealer over området, slik at 15 minutter av tørketid mellom strøkene. La stykke tørke i en dag før du setter i bilen.

Hint

  • Bruk vernebriller, hansker og maske.