Hvordan overføre min iTunes-sanger til Min LG ENV

Hvordan overføre min iTunes-sanger til Min LG ENV


Selv om LG ENV mobiltelefon fra Verizon gir V Cast Music Store, kan du også overføre musikk fra iTunes-programvare til mobiltelefonen. Ved å sette inn et microSD-minnekort i ENV, musikk kan lagres på mobiltelefonen, og lar filoverføring fra Windows-baserte PC-er, ifølge den offisielle LG nettsiden. Hvis iTunes-sanger er i en AAC eller M4A-format, konvertere dem til en MP3, som ENV er kompatibel med Windows Media Player.

Bruksanvisning

1 Start iTunes. Klikk på "Edit" på toppen av iTunes-menyen og klikk på "Preferences" på undermenyen. Klikk på "Import Settings" og klikk på rullegardinmenyen ved siden av "Import Bruke".

2 Klikk "MP3 Encoder" fra menyen og klikk "OK" for å lagre de nye lydinnstillinger. Klikk "OK" for å avslutte iTunes-valg, og klikk på "Musikk" i iTunes sidevinduet

3 Finn AAC eller M4A sangen du vil konvertere, og høyreklikk på sangen. Klikk "Lag MP3-versjon" på hurtigmenyen, og dra og slipp MP3-versjonen av sangen fra iTunes-biblioteket til skrivebordet ditt.

4 Start Windows Media Player, og dra den konverterte sangen på skrivebordet til "Library" -fanen i Windows Media Player.

5 Sett inn microSD-kortet i minnekortsporet på høyre side av telefonen.

6 Sett USB-kabelen inn i PC-ens USB-port, og sett den andre enden av kabelen inn i LG ENV rens ladeporten på undersiden av telefonen. Trykk på "OK" -knappen på ENV tastatur, trykk på "Meny" to ganger, og trykk på "1" og "6" for å forberede telefonen for filsynkronisering.

7 Klikk på "Sync" fanen på toppen av Windows Media Player, og dra den konverterte sangen til "Sync List". Klikk "Start Sync" for å overføre sanger til mobiltelefonen din, og koble USB-kabelen fra datamaskinen når synkroniseringen er fullført.