Hvordan overføre en WAV til en telefonsvarer

En telefonsvarer er egentlig bare en type lydopptaker. En WAV-fil er egentlig bare en form for lydfil. Det virker logisk, derfor, at du bør være i stand til å overføre lyd fra en WAV fil til en telefonsvarer. Tross alt, det er bare høres går til en lydopptaker. Som det viser seg, denne oppgaven er egentlig ikke så vanskelig. Du kan bruke datamaskinen til å produsere en forhåndsinnspilt melding hilsen, deretter overføre din hilsen til telefonsvareren.

Bruksanvisning

Koble datamaskinens lydutgang til telefonsvareren

1 Koble telefonledningen, som vanligvis kommer festet til telefonopptak adapter, inn i linjen kontakten merket "Til Wall" på telefonsvareren.

2 Sett inn 3,5 mm stereoplugg, som også kommer vanligvis festet til telefonopptak adapter, inn i datamaskinens hodetelefonutgang, eller inn i datamaskinens lydkort stereo "Line Out" jack. Hvis du bruker en PC, stereo "Line Out" jack er den lille, runde grønn-farget kontakten på baksiden av PCen.

3 Koble telefonsvareren til en strømkilde.

Overfør WAV File Opptak til telefonsvareren

4 Sett telefonopptak adapter til "Play" -modus. Dette oppnås ofte ved å flytte en bryter på telefon innspillingen adapter til innstillingen "Play".

5 Åpne WAV-filen du ønsker å overføre til telefonsvareren.

6 Legg i en kassett inn telefonsvareren, hvis det er aktuelt. Digitale telefonsvarere krever ikke tapes. Lyden for digitale telefonsvarere er lagret i lavt strømforbruk RAM (Random Access Memory) chips.

7 Start opptak på telefonsvareren. På mange telefonsvarere, ganske enkelt betyr dette å trykke på "Record" -knappen. Så snart opptaket begynner på telefonsvareren, starte avspilling av WAV-filen fra datamaskinen. Vanligvis betyr dette å klikke på "Spill" -knappen i lyd-programmet WAV filen er åpen i. Hvis knappen ikke er merket "Play", er det sannsynligvis merket med en mot høyre peker trekanten.

8 Stopp opptak på telefonsvareren når lyden er ferdig dubbing. Hvis knappen ikke er merket "Stop", er det sannsynligvis merket med en firkant.

Hint

  • Spille av lyd på telefonsvareren til å vurdere lydkvaliteten. Hvis lydnivået er ikke hva du vil den skal være, justere datamaskinens volumnivå, og deretter prøve å spille inn WAV filen på nytt. For å justere datamaskinens volumnivå, høyreklikk den lille høyttalerikonet nederst i høyre hjørne for å åpne Windows "Volume Control" blandebatteri.