Hvordan overføre en Cell Phone Number Via Bluetooth Verizon

Hvordan overføre en Cell Phone Number Via Bluetooth Verizon


Bluetooth Verizon er en gratis datatjeneste som tilbys av Verizon. Bluetooth lar deg kommunisere trådløst med datamaskinen ved hjelp av mobiltelefon. Hvis du vil bruke Bluetooth, trenger du en Bluetooth-aktivert enhet og mobiltelefon. Ikke alle mobiltelefoner har Bluetooth Verizon. Hvis du ikke har en Bluetooth-aktivert datamaskin eller bærbar PC, må du bruke en Bluetooth dongle. Med en Bluetooth dongle, kan du overføre filer, media eller kontakter mellom mobiltelefonen og datamaskinen. Du kan også lagre en bestemt kontakt hvis du ønsker det. Du kan finne Bluetooth dongler og Bluetooth-aktiverte mobiltelefoner gjennom Verizon hjemmeside.

Bruksanvisning

1 Sett Bluetooth dongle til en ledig USB-port på din stasjonære PC eller bærbar PC. Klikk på "Ny maskinvare funnet" melding på dataskjermen. Følg instruksjonene i veiviseren for å installere maskinvaren.

2 Trykk på "MENU" -knappen på din mobiltelefon. Naviger til "Bluetooth" og velg "Legg til en ny enhet." Finn din datamaskin på listen. Klikk "OK" for å bekrefte valget.

3 Klikk på "MENU" knappen en gang til. Naviger til "Kontaktliste" og velg et telefonnummer. Klikk på "Valg" og velg "Send visittkort." Velg kontakten du vil sende.

4 Trykk på "SEND" alternativet. Overføringen av telefonnummeret ditt vil begynne. Du vil motta en melding om at overføringen var fullført. Celle nummer vil lagre i en mappe merket som navnet på telefonen.