Hvordan overføre en bil tittel i Washington

Hvordan overføre en bil tittel i Washington


Per april 2010, når du kjøper en bil i staten Washington fra en privat fest, må du overføre tittelen i ditt navn innen 15 kalenderdager fra den datoen du kjøpte den. Hvis du ikke oppfyller denne fristen, vil du bli pålagt å betale en $ 25,00 straffen på den 16. dagen, eller $ 2,00 for hver dag etter den 16. dagen er forbi. Det er en maksimumsstraff på $ 100.00 for sent tittelen overføringer.

Bruksanvisning

1 Har selger og en annen person er navngitt i tittelen signere sertifikat av eierskap. Dette vil gjøre deg i stand til å overføre tittelen på bilen til ditt navn. Dersom selgeren ikke har tittelen eller den er tapt, vil han trenge å signere et skjema som heter "Affidavit av Tap / Release of Interest", som kan fås ved alle kjøretøy lisensiering byrå. Dette skjemaet må også være signert av en notarius publicus.

2 Gi en signert og datert Bill of Sale fra selger til lisensiering kontorist. Dette er et krav i staten Washington når du kjøper en bil fra en privat fest som kjøper må betale en "bruk skatt", basert på kjøpesummen av bilen.

3 Innrede en aktuell Utslipp Testing Rapporter til konsesjons ekspeditøren bare hvis du bor i et urbant område av Clark, Konge, Pierce, Snohomish, eller Spokane fylket. Utslipps tester tjene til å sikre at din nye bil er utstyrt med riktige utslippskontroll enheter.

4 Gi en kilometerteller Disclosure Statement signert av deg og selger til lisensiering kontorist hvis bilen du har kjøpt er mindre enn 10 år gammel. Dette skjemaet er bare tilgjengelig fra et kjøretøy lisensiering kontor; det er ikke tilgjengelig på nettet eller via e-post som det er sabotasjesikre. Hvis du ikke er i nærheten av et kjøretøy lisensiering kontoret, be om en form ved å ringe 360-902-3770 eller email en forespørsel til [email protected]~~V.

5 Dobbeltsjekk alle former for nøyaktighet. Eventuelle feil kan forsinke mottakelsen av den nye bilen tittelen overføring. Hvis alt er i orden, bør du få din nye tittel innen seks til åtte uker etter overføringen i ditt navn.

Hint

  • Sørg for å overføre tittel innen 15-dagers fristen for å unngå straff.