Hvordan oppdatere en Whereis kart på en MIO

Whereis er en kartlegging nettside tjeneste som gir kartlegging informasjon til folket i Australia. Tjenesten har vært aktiv siden 1996, og kan brukes til å finne og kartlegge plasseringen av nesten hvilken som helst adresse i Australia. Den Whereis tjenesten bruker jevnlig oppdaterte data og kart nye teknologier for å finne steder. Kartene generert av tjenesten kan oppdateres til en Mio-enhet via en filopplasting fra Mio POI (punkt av interesse) Loader programmet.

Bruksanvisning

1 Gå til Whereis.com nettsiden og skriv inn ønsket plasseringen adressen i inntastingsvinduet øverst på websiden merket: ". Der" Siden vil finne plasseringen på kartet og åpne informasjonsvinduet.

2 Klikk på lenken "Send til GPS", velg deretter "Mio" fra rullegardinlisten, og klikk "Lagre". Kartet CSV-filen vil automatisk laste ned til din datamaskin.

3 Koble USB-kabelen inn i "USB" port i siden av Mio-enheten, og koble den andre enden av kabelen inn i en ledig USB-port på datamaskinen.

4 Dobbeltklikk på Mio POI Loader programikonet for å starte den, og klikk deretter på "Load POI" i topphovedmenyen. Dette vil åpne en rullegardinvinduet meny der du kan velge den nedlastede CSV-filen. Velg CSV fil fra listen, og klikk deretter "OK".

5 Klikk på "Load All POI" i hovedmenyen til POI Loader, klikk "OK". Programmet vil da automatisk oppdatere Mio-enheten med kartet Whereis.