Hvordan man kan sammenligne HD-videokameraer

Den gjennomsnittlige personen kan ta opp video i HD med HD-videokameraer. HD-video har en høyere oppløsning enn standard definisjon, den tidligere standarden for video. I tillegg viser high definition video som bred skjerm. Den har et sideforhold på 16x9, sammenlignet med 4x3 med standard definisjon. HD-videokameraer er enkle å bruke, og de har den nyeste teknologien tilgjengelig. Sammenligne HD-videokameraer slik at du kan ta opp HD-video uten å bryte bank.

Bruksanvisning

1 Sammenligne HD-videokameraer i ulike formater: 720p og 1080i - hvor tallene representerer linjers oppløsning. Videokameraer anses et format på 720 har en oppløsning på 1280x720. Videokameraer med 1080i-format har en høyere oppløsning på 1920x1080. Begge formatene gir en høy kvalitet oppløsning, men 1080i gir mer klarhet og detaljer i bildet. Som du sammenligne HD-videokameraer, veie fordelene med 1080i med den økte kostnaden det bringer.

2 Handle for HD-videokameraer som lar deg ta opp på mediet du ønsker. Noen HD-videokameraer krever at du bruker en liten tape kalles en MiniDV, det samme båndet du brukte i ditt digitale videokamera. En harddisk (HDD) er en annen media alternativ der HD-videokameraet tar opp video på en harddisk i videokameraet. Hvis HD-videokameraet tar opp på en DVD, er det som den 8 cm miniDVD plate. Du kan spille disse MiniDVD plater i hjemmet Blu-ray-spiller, men ikke i en standard DVD-spiller. Til slutt, noen HD-videokameraer ta opp på et flash-minnekort eller et minnekort. Noen HD-videokameraer har utskiftbare minnekort, og andre lar deg overføre video til datamaskinen via en kabel. Sammenligne hver medietype for å finne ut hvilken som passer best til dine behov.

3 Bla HD videokamera funksjoner for økt verdi. HD-videokameraer som lar deg se video på videokameraet er en fordel. Å kunne zoome inn og automatisk fokusere på motivet er andre fordeler du bør vurdere. Sammenligne hver funksjon som er tilgjengelig, som varierer mye fra modell til modell, for å finne ut hva du vil og hva du kan leve uten.