Hvordan måle for en Corner TV Stand

Hvordan måle for en Corner TV Stand


Hvis du er ute etter å plassere TV-en i hjørnet av et rom, sørg for å måle hjørnet for å sikre at du har nok plass. Hjørnene er ofte ligger langs dørk brønner eller åpninger, noe som gir deg en bestemt mengde plass å jobbe med. Bruk en standard matematisk formel for å finne ut om hjørnet er bred nok til å passe din TV-stativ.

Bruksanvisning

1 Mål foran TVen. I motsetning til bildestørrelse, som bestemmes ved å måle på en diagonal (nederst til venstre til øverst til høyre), er bredden på TV konstatert ved å måle fra nedre høyre hjørne til nedre venstre. Skriv dette tallet ned.

2 Plasser den fremre ende av målebåndet i hjørnet, måle avstanden fra hjørnet til den første hindringen på den ene side av veggen (slik som et vindu eller en dør åpning).

3 Gjenta måleprosessen med den kryssende veggen. Finn ut hvilken vegg har den minste arbeidsrommet før du kjører inn i en hindring. For eksempel, hvis en side er 20 inches, men den andre er 27 inches, kan du ikke bruke noe større enn 20 inches som det vil overlappe mindre siden.

4 Skriv ut Pythagoras 'læresetning matematisk ligning av A kvadrat pluss B squared er lik C kvadrat. Dette betyr at hvis kvadratroten av de to vegg målinger lagt sammen er større enn kvadratroten måling av TV-en, har du nok plass til å plassere TV-en på et TV-bord i hjørnet.

5 Input ligningen inn i kalkulatoren. Bruke den mindre målingen av de to vegger som både A- og B-målinger. For eksempel, hvis mindre målingen er 20 inches, vil du innspill 20 kvadrat (eller 20 x 20) pluss 20 kvadrat (eller 20 x 20). Når du har svaret (i dette tilfellet er det 800), finne kvadratroten av antall og du vil ha den størrelsen, i inches, må TV-en være mindre enn for å passe inn i en TV-stativ (i dette tilfellet er ca 28 inches).