Hvordan Løft en motorsykkel med en Jack

Hvordan Løft en motorsykkel med en Jack


Så du har bestemt at du ønsker å gjøre vedlikehold på motorsykkelen selv. Det er flott, men hvis sykkelen ikke har et senter stativ, har du ikke annet valg enn å heise den på en jack (også noen ganger kalt en heis) for å arbeide med den. Hvis du jobber på forhjulet, vil du ønsker å jekke sykkelen opp uavhengig av om du har et senter stativ. Med litt veiledning og de riktige verktøyene, vil du bli wrenching bort på sykkelen i løpet av kort tid.

Bruksanvisning

1 Hvis du ikke allerede er kjent med undersiden av sykkelen, bli kjent med det. Bruk din sykkel butikk veiledning for å hjelpe deg med å identifisere de beste og mest støttende steder for å løfte sykkelen ved hjelp av en jekk. Hvis du har en cruiser, vil du ha nytte av ramme rails. Disse vil gjøre heise den opp med en jekk og montere den på bukker for arbeidet mye lettere. Hvis du har en sport sykkel, se etter dine ramme glidere.

2 Dersom din sykkel har et senter stativ, bruke den. Dette vil bidra til å posisjonere sykkelen slik at du jekker den opp vil gå så glatt som mulig. Flytt til trinn 4 hvis dette er tilfelle.

3 Hvis du bare har en side stativ, bruke en ekstra trekloss eller noe lignende under sidestativet før du setter den ned. Du vil at sykkelen skal stå og støttes som rett og oppreist som mulig ved montering av jack under. Hvis du har en venn som hjelper deg, har dem stå foran sykkelen, skrev forhjulet med bena. Bakfra, hjelpe dem til å veilede sykkelen til en oppreist stilling, noe som gjør at din venn griper foran bremsehendelen tett. Når sykkelen er rett opp i luften, og det og din venn er balansert på en sikker måte, går du videre til trinn 4.

4 Sørg for at motorsykkelens jack stands er i nærheten, og klar til bruk.

5 Plasser forsiktig jack i stedet du har funnet ut er best til å løfte din spesielle sykkel. Løft sakte og jevnt, og ikke vær redd for å senke den og starte på nytt hvis du føler deg usikker på noe punkt. Det er bedre å ta deg god tid og gjøre det riktig enn å dumpe sykkelen på din garasje gulvet eller skade deg selv.

6 Når du har fått sykkelen riktig og forsvarlig jekket opp, følg instruksjonene på motorsykkelen sin bukker for montering dem under sykkelen.

Hint

  • Ikke begynn å fjerne kontakten før du er helt sikker på at de bukker er sikkert i place.It er helt normalt å føle bekymret første gang du prøver å jekke opp sykkelen. Tross alt, aldri med vilje ønsker ingen å dumpe det rett av jack. Ikke rush selv, og ikke vær redd for å starte på nytt hvis det føles ubalansert på noe punkt.