Hvordan legge tunge ting i en pickup lastebil

Hvordan legge tunge ting i en pickup lastebil


En del av nytten av en pickup lastebil ligger i evnen til å transportere store eller tunge gjenstander i lastebilens bakre seng. Lastebil senger holde ting som aldri ville selv komme nær passer inn i en vanlig bil dør, men feil lasting av disse elementene kan føre til objektene skiftende eller faller fra pickup mens i bevegelse. Pickup lastebil eiere bør følge noen grunnleggende teknikker for å legge tunge ting for å unngå skade og mulig skade av en fallen belastning.

Bruksanvisning

1 Hold tunge elementer som lav til truck bed som mulig. Lå høyere gjenstander flat heller enn å stå dem opp. La bakluken senket for å få ekstra plass om nødvendig.

2 Space vekten jevnt i lasteplanet. Hvis bare flytte ett eller to objekter, plassere dem nærmere førerhuset for å sentrere vekten på kjøretøyet.

3 Bind tunge elementer til lastebil med stropper, forankring dem på noen hull, klemmer eller andre festepunkter i lastebil seng. Bruk skralle stropper som tie-down av valget, selv om andre tykke ledninger som Bungie ledninger eller tau, kan også brukes. Spenn elementene på en måte som hindrer både fra side til side eller back-og-tilbake bevegelse; gi den posten "vrikke test" med hånden når du føler det er trygt. Hvis lastebilens bakluke er åpen, må du kontrollere at stroppene som holder lasten er spesielt sikker.

4 Nest mindre objekter inne i større funn for ekstra sikkerhet mot skiftende eller fallende last. Unngå hekkende delikate deler av et element, for eksempel beina på en sofa.

5 Kast en presenning eller nett over hele belastningen når tunge ting er sikkert. Trekk presenning til den sitter relativt tett over toppen og sidene av lasten, og deretter knytte presenning til festepunktene i bilen.