Hvordan legge til flere høyttalere til en Fender Passport

Hvordan legge til flere høyttalere til en Fender Passport


Fender Passport er en selvstendig forsterker (amp) og stereo høyttalersystem designet for musikere og foredragsholdere som trenger en rask system for å sette opp scenen. Passet er utstyrt med en en-kvart-tommers audio utgang for å koble til en ekstern høyttaler eller subwoofer (sub). En måte å legge til flere høyttalere til Passport er ved å koble høyttalerne til crossover terminalene på en drevet subwoofer, som deretter koblet til Passport. Fordi subwooferen har sin egen innebygde forsterkeren, er det ingen strøm krav til Passport.

Bruksanvisning

1 Skjær en lengde på wire for hver høyttaler og skrelle av en halv tomme av plast isolasjon fra de to tråd tråder i hver ende.

2 Koble de to ledningene på den ene enden til den positive (røde) og negative (svarte) terminalene på baksiden av høyttaleren. Mange høyttalere er utstyrt med fjærklemmer som løfter for å sette inn ledninger inn i hullene under. Noen har knotter som skru for ledninger å vikle rundt innleggene under.

3 Koble ledningene på den andre enden til høyttalerutganger på baksiden av subwooferen, matchende den positive ledningen fra høyttaleren til den positive terminalen på sub.

4 Plugg inn subwooferkabelen fra inngangen på baksiden av sub til en firedel-tommers sub utgang på Fender Passport kontrollpanelet.

5 Plugg i de elektriske ledninger for Fender og sub.

6 Sett crossover frekvens kontrollknappen på baksiden av sub til ønsket nivå for de ekstra høyttalere. Lydfrekvenser over innstillingen på crossover vil bli sendt til høyttalerne, mens low-end frekvenser som skal sendes til sub.

Hint

  • Koble lydkabler og høyttalerkablene før du setter pass eller sub til et strømuttak. Dette eliminerer risikoen for en ødeleggende overspenning.