Hvordan laste opp et bilde til en Garmin Map76Cx

Garmin GPSMAP 76Cx er en liten GPS-enhet, perfekt for å ta med deg på tur. Det inkluderer en rekke funksjoner, for eksempel en innebygd i poeng-of-interesse database, real-time rute-modifisering evner og PC-tilkoblingsmuligheter med sin innebygde USB og seriell tilkobling. Hvis du har bilder som du vil laste opp til enheten via datamaskinen, kan du koble den som en flyttbar disk.

Bruksanvisning

1 Sett GPSMAP 76Cx driver-CDen i datamaskinens CD-stasjon, og følg instruksjonene på skjermen for å installere enhetsdriverne.

2 Ta ut CDen fra CD-stasjonen, og deretter koble Garmin til datamaskinen via USB eller seriell kabel. USB / serielle porter på din GPS er plassert på baksiden.

3 Gå til "Start" -menyen, klikk på "Computer" ( "Min datamaskin" i Windows XP) og dobbeltklikk på din Garmin GPS-stasjonen.

4 Last opp bilder / andre filer til din Garmin ved å klikke og dra dem fra Windows-mapper inn i Garmin mappen. Når dette er gjort, klikk på "Trygg fjerning av maskinvare" -knappen på oppgavelinjen og koble Garmin fra datamaskinen.