Hvordan laste ned WMA-filer til en iPod

Hvordan laste ned WMA-filer til en iPod


WMA eller Windows Media Audio-filer lagre digitale lydspor i en kompresjon utviklet av Microsoft. Mens WMA formatet er kompatibelt med de fleste programvare spillere, må du først konvertere filen til et egnet format før du kan laste det opp til iPod. Selv om dette kan virke som en krevende oppgave, kan du være lett å vite at iTunes har en praktisk konvertering verktøy for å konvertere filene dine før du setter dem på den eksterne enheten.

Bruksanvisning

1 Koble iPod til datamaskinen med iPod USB-kabel. iTunes åpnes når tilkoblingen er gjort.

2 Klikk på "File" -knappen, og klikk "Legg til i bibliotek". Klikk på "WMA" filer i filutvalgsvindu og klikk "Legg til" for å kopiere dem inn i iTunes. Hold "Ctrl" mens du klikker for å velge flere filer på en gang.

3 Klikk på oppføringen for WMA-filen i iTunes biblioteket, og klikk på "Avansert". Klikk "Opprett iPod Version" for å lage en kopi av WMA-fil i et format som vil fungere på iPod. Gjenta for hver av de filene du ønsker å sette på iPod.

4 Klikk på en konvertert kopi av WMA-filen og dra den inn på "iPod" oppføring i listen enheter for å laste den videre til iPod harddisk.