Hvordan laste ned sanger til din iPod

Hvordan laste ned sanger til din iPod


Siden introduksjonen i 2001 har iPod blitt sementert i vår kultur som en ideell måte å bære musikk og annet innhold med oss ​​uansett hvor vi går. Hvis du bare er oppsiktsvekkende på denne bærbare medieenheter, eller hvis du trenger en brush-up på hvordan du laster ned sanger til iPod, er det bare noen få skritt du må følge for å flytte innhold fra Internett til din iPod enhet.

Bruksanvisning

1 Plugg din iPod til USB-porten, med kabelen eller kontakten som fulgte med den. Noen modeller forankre direkte inn i en port. Du vil se en melding på skjermen som sier "En iPod ble funnet, men iPod-programvaren er ikke installert." Installer programvare iPod fra CD-en som fulgte med iPod.

2 Klikk på OK, og laste ned programvaren. Last ned iTunesSetup.exe. Etter dette er lastet ned, klikker du på "Run." Du kan flytte medier fra datamaskinen til iPod i løpet av sekunder.

3 Etter nedlastingen, må du starte datamaskinen, klikker du på iTunes-symbolet som har blitt plassert på skrivebordet og registrer din iPod. Velg "synkroniserer automatisk sanger til min iPod" for å tillate iTunes til automatisk synkronisering iPod som passer din musikkbiblioteket og spilleliste hver gang du kobler til datamaskinen. Gå til iTunes Store og kjøpe sanger. Dra sangene du har kjøpt fra musikkbiblioteket i spillelister du oppretter. Synkronisere iPod når du har organisert musikken din til å flytte sangene til iPod.

Hint

  • Pass på at du betaler for sangene du laster ned fra Internett. Hvis du allerede har musikk-CD, så kan du enkelt overføre musikk til iPod uten ekstra kostnad.