Hvordan laste ned ringetoner til iPhone ved hjelp av iTunes

Hvordan laste ned ringetoner til iPhone ved hjelp av iTunes


Kjøpes ringetoner er tilgjengelig for iPhone i iTunes Store-program, som kan finnes på din iPhone startskjermen. ITunes Store applikasjonen lar deg laste ned ringetoner direkte til din iPhone, og velg om du vil tildele ringetone til en individuell kontakt eller angi ringetone som standard ringetone for alle telefonsamtaler. For å få tilgang til iTunes Store-programmet på din iPhone må du ha iPhone OS 2.0 eller nyere programvareoppdatering installert på datamaskinen, som iTunes Store-programmet var ikke tilgjengelig for versjon 1 av iPhone 2G.

Bruksanvisning

1 Skyv rammen knappen på forsiden av din iPhone, og skyv fingeren over pilen linjen på skjermen for å låse opp enheten.

2 Trykk på "iTunes Store" ikonet på startskjermen, og trykk på "Ringetoner" -ikonet nederst på skjermen.

3 Trykk på "Utvalgt" -fanen øverst på skjermen for å se de nyeste ringetoner, eller trykk på "Topp ti" for å vise ringetoner basert på høyeste kjøpt ringetoner for hver musikksjanger. Trykk på "sjangere" -kategorien for å søke etter en ringetone basert på en bestemt sjanger.

4 Trykk på kjøpsknappen, og trykk på "Kjøp nå" -knappen.

5 Trykk passordfeltet og skriv din iTunes-konto passord, og trykk på "OK" -knappen.

6 Skyv rammen knappen på iPhone for å gå tilbake til startskjermen, og trykk på "Settings" ikonet.

7 Trykk på "Sounds" -kategorien, og trykk på "Ringetoner" -kategorien. Velg nylig lastet ned ringetonen til å tildele den som standard ringetone, og trykk på berøringsringen for å gå tilbake til startskjermen.