Hvordan laste ned ringetoner til en LG Rumor Phone

Hvordan laste ned ringetoner til en LG Rumor Phone


LG Ryktet er en mobiltelefon som har et QWERTY-tastatur når du snur åpner mobiltelefon. Disse typer tastaturer har hver bokstav i alfabetet på sin egen egen nøkkel, i motsetning til tradisjonelle mobiltelefoner, noe som gjør texting enklere. LG Rumor bæres av Sprint-nettverket, og hvis du ønsker å laste ned ringetoner til en LG Ryktet, kan du gjøre det gjennom Sprint tekstmeldinger service.

Bruksanvisning

1 Start din e-postkonto fra datamaskinen og begynne å lage en ny e-postmelding adressert til 10-sifret LG Rumor telefonens mobilnummeret etterfulgt av Sprint tekstmeldinger forlengelse (f.eks [email protected]).

2 Klikk "Fest" og bla deg frem til ringetone plassering på harddisken på datamaskinen for å feste ringetone som du ønsker å laste ned til din LG Ryktet til e-postmeldingen. Send tekstmeldingen, og legg merke til at det vil bli levert til din LG Ryktet som en tekstmelding.

3 Klikk på "View" på LG Ryktet telefonen for å åpne tekstmelding når din få det, og trykk på høyre funksjonstast for "Alternativer" og velg "Lagre som ringetone" fra alternativene som er oppført for å laste ned ringetonen til din LG Rumor.

Hint

  • Ingen bindestreker eller mellomrom bør inkluderes mellom sifrene i mobilnummeret ditt.
  • Sms avgifter kan brukes på kontoen din, avhengig av din Sprint kall og dataabonnement.