Hvordan laste ned fra et kamera til en datamaskin og lagre

Hvordan laste ned fra et kamera til en datamaskin og lagre


Bilder er verdt mye mer enn 1000 ord i dagens digitale tidsalder, som du kan nyte selv vaguest minne ved å laste ned digitale kamerabilder til datamaskinen din for sikkerhets skyld. Du kan overføre og importere bilder direkte fra kameraet for å lage en digital kopi av bildet på datamaskinen. Denne metoden krever vanligvis en USB-synkronisering kabel, som kommer prepackaged med nesten alle digitalkameraer. Bildeoverføring bare ta omtrent et minutt å fullføre.

Bruksanvisning

Nedlasting fra et kamera via USB-tilkobling

1 Koble kameraet til datamaskinen med en USB-kabel.

2 Slå på det digitale kameraet. Datamaskinen skal oppdage det digitale kameraet innen 15 til 30 sekunder. En Autokjør-pop-up vindu vil vises på dataskjermen ved påvisning av kameraets tilkobling til datamaskinen. (Se Tips avsnitt om Autokjør-boksen åpnes ikke.)

3 Klikk "Importer bilder" i Autokjør-vinduet. Da "Bilder og videoer Importer" boks åpnes slik at du kan merke bilder i kameraet for å opprette en egen mappe for dem å bli lagret på datamaskinen.

4 Skriv inn et nytt navn i datafeltet under "Tag Disse Pictures" i Importer bilder og videoer boksen for å skape et navn for de importerte bildene 'nyopprettede mappen.

5 Klikk på "Import" eller "Import Bruke Windows" handling for å låse inn mappenavnet og importere bilder fra digitalkameraet til datamaskinen. Alle de importerte bildene lagres på opprettet mappe på harddisken på datamaskinen.

Nedlasting fra en kameraets minnekort til en datamaskin

6 Ta ut microSD minnekort fra digitalkameraet. Plasser microSD minnekort inn et PCMCIA-kort-leser adapter.

7 Sett PCMCIA-kort-leser adapteren inn i datamaskinens PCMCIA-spor på datamaskinen. La datamaskinen til å gjenkjenne minnekortet tilkobling, slik at du kan laste ned bildene til harddisken på datamaskinen.

8 Klikk "Importer bilder" når Autokjør-boksen det digitale kameraet vises. (Se tips om Autokjør-boksen ikke vises.)

9 Tag kameraets importerte bilder ved å skrive inn et mappenavn i "bilder og videoer Importer" boksen for å opprette en ny mappe for bildene.

10 Klikk på "Import" for å starte nedlastingsprosessen. Når alle bildene er lastet ned fra minnekortet, vil den nye mappen åpnes i et pop-up vindu som viser alle bildene som er lagret på datamaskinen.

Hint

  • Hvis Autokjør-boksen ikke vises, må du åpne den manuelt. Bare klikk på "Start" -knappen eller Windows logo-ikonet på oppgavelinjen og access "Min datamaskin". Deretter finner kameraikonet i Enheter med flyttbare lagringsseksjonen og høyreklikk på den. Velg "Åpne Autokjør" i den sammen menyen, og deretter fortsette med "Importer" handling.
  • Ikke klikk på "Import" action to ganger. Denne handlingen vil importere dupliserte versjoner av alle bilder, som vil ta opp mer plass på harddisken på datamaskinen.
  • Vanligvis kan du ikke sette inn et digitalt kamera minnekort i datamaskinen som en frittstående enhet. Du trenger et PCMCIA-kort-leser adapter for å koble minnekortet til datamaskinen. (Se Ressurser for mer informasjon.)