Hvordan laste ned Delorme Topo Maps

Når du er ute og utforsker villmarken, GPS-systemer og topografi kart bidra til å sikre at du alltid vet hvor du skal. Delorme, ett av selskapene som utvikler GPS-systemer for personlig, næringsliv og myndigheter bruk, utvikler også topografi kart som kan brukes sammen med sine enheter. Hvis du ønsker å laste ned en topografi kart du har kjøpt på din Delorme GPS, kan du gjøre det i noen få enkle trinn.

Bruksanvisning

1 Koble Delorme Earth GPS-enhet til datamaskinen via USB-kabel som fulgte med den. Sett Delorme Topo kartpakken installasjonsplaten i datamaskinens optiske stasjonen. Veiviseren Delorme Earth PN-serien Regional Installasjonsvinduet starter automatisk.

2 Klikk på "Neste" -knappen, lese gjennom lisensavtalen, velger du "Jeg godtar vilkårene i lisensavtalen" og klikk på "Next" for å fortsette.

3 Klikk på rullegardinpilen på "Choose Destination" skjerm og velg Delorme GPS-systemet fra rullegardinmenyen. Klikk på "Next" for å fortsette.

4 Sett en hake ved siden av topo kart som du ønsker å laste ned på GPS-enheten, og klikk på "Next" for å fortsette.

5 Klikk på "Kopier" -knappen for å begynne å laste ned topo kart på Delorme GPS-systemet. Når nedlastingen er fullført, klikker du på "Finish" -knappen for å lukke PN-serien Wizard Delorme Earth Regional Installer vinduet.