Hvordan låse opp Motorola telefon gratis

Hvordan låse opp Motorola telefon gratis


For noen, det kommer en tid da lykke med en tjenesteleverandør faller til en all-time low og tanker om endring mobiltelefon operatører blir vurdert. Dessverre har mobile bærere gjorde det litt upraktisk å ta dyre Motorola-telefonen og bruke den med en annens tjeneste. Heldigvis, prosessen med å låse opp enheten er ikke så vanskelig som det kan virke.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

1 Ring mobilleverandøren din. Fortell representanten at du vurderer å bruke enheten med en annen leverandør og trenger låsekoden for telefonen. Han eller hun vil få litt informasjon fra deg om enheten, og deretter sende inn en opplåsningskode forespørsel med Motorola. Vanligvis denne prosessen tar en til tre dager, men når koden blir sendt tilbake fra Motorola, det blir deretter sendt til den adressen du har gitt til operatøren din.

2 For GSM-stil Motorola-telefoner, plasserer du SIM-kortet fra den andre leverandøren i telefonen. Slå den på, og når meldingen vises til "Enter Tilskudd Unlock Code," skriver du inn koden som tjenesteleverandøren operatør gitt. Du vil da motta en bekreftelsesmelding om at Motorola enheten er nå låst opp.

3 For CDMA-type Motorola-telefoner, ringe "74663" og deretter trykke "#". Når du blir bedt om å angi Tilskudd Unlock Code, taste inn koden sendes ut av tjenesteleverandøren. Du vil da motta en bekreftelsesmelding om at telefonen er nå låst opp.

Hint

  • Hvis du har en GSM-type Motorola-telefon og ennå ikke har et SIM-kort fra en annen operatør, spør en venn som bruker en annen leverandør til kort bruke hans. Når telefonen er låst opp, kan du bruke det senere med din egen nye SIM-kortet.
  • Du har et begrenset antall forsøk på å skrive en opplåsningskode. Vanligvis Motorola gir bare fem sjanser til å lykkes låse opp enheten, så det er viktig at du ikke kaster bort forsøk ved å prøve å gjette koden.