Hvordan lage ringetoner direkte på min iPhone

Med dagens mobile kommunikasjonsteknologier, viser en ringetone til en hvilken som helst lyd som brukes på en mobiltelefon i stedet for den tradisjonelle ringelyden. I det siste tiåret, har teknologien utviklet seg til et punkt der du kan bruke noen form for lyd media som ringetone på telefonen din så lenge du har et middel til å behandle lyd og laste ned til telefonen. Mer vanlig, forbrukere har blitt vant til å kjøpe månedlige tjenester fra mobilselskapene for å få nye ringetoner for sine telefoner. The iPhone MP3 systemet, men lar deg lage dine egne ringetoner på din iPhone uten å måtte betale et eget selskap en månedlig serviceavgift, men ved hjelp av freeware tilgjengelig fra Danstaface.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer ringetone programvare fra Danstaface ressursen listet nedenfor. For å laste ned, må du starte "Installer" danne telefonen. Deretter velger du "Kilder" fanen som er i nedre del av telefonskjermen og trykke på Rediger og deretter Legg til knapper. Skriv inn URL for Danstaface området fra ressursene og velg "OK" -knappen.

2 Velg "Multimedia" fra Kategori-listen på telefonen, og deretter velge "Ringetoner" fra listen over pakker som vises.

3 Velg "Start konvertere" meny-knappen når programmet er fullastet. Programmet vil da søke musikkbiblioteket og åpne en meny skjermen for deg å fortsette.

4 Velg en musikk artist fra musikkbiblioteket ditt som du ønsker å lage en ringetone fra og deretter plukke sangen fra den neste menyen som vises.

5 Velg "Konverter nå" -menyen og programmet vil konvertere sangen til en ringetone som vil være tilgjengelig på telefonen din når du er ferdig.