Hvordan lage My Car Subs Sound Better

Hvordan lage My Car Subs Sound Better


Selv om en gynge auto lydanlegg må være balansert, er en subwoofer en viktig komponent på grunn av måten det gir lytterne til å oppleve musikken. En rask gjennomlesing av en lyd magasin eller nettsted ville vise at det er en rekke høykvalitets subwoofere på markedet, men å kjøpe en stor subwoofer er ikke nok. Det er viktig å finjustere systemet slik at du kan trekke den beste ytelse ut av høyttalerne.

Bruksanvisning

1 Analyser nåværende oppsett. Det er flere alternativer som øker ytelsen, så begynner ved å se etter enkle reparasjoner. Er noen av dine ledninger gammel? Korrosjon kan lett slå et flott system inn i en middelmådig en. Er noen av dine ledninger for liten? Hvis høyttalerne og forsterkeren er kraftig, er mye strøm som går fra den ene til den andre. Du bør sørge for at du har høyttalerkablene som er i stand til å håndtere strømmen effektivt.

2 Vurdere en oppgradering av høyttalerkabinettet. Måtene subwoofere er montert diktere ytelse. Hvis portene er for stor eller for liten, vil du miste effektivitet i lydbølgene. Hvis du har to subwoofere, er det en skillevegg mellom dem? Etterklang fra en kjegle kan interferere med de av den andre. Med det materialet høyttaler eske foret? Er det bare tre? Vurdere å legge et tynt lag med egg kasse madrass materiale; Dette fungerer som et lydabsorberende materiale, mink uønsket etterklang.

3 Hvordan lage My Car Subs Sound Better

Forsterkere er tilgjengelige i forskjellige former, størrelser og priser.

Installer en kraftig forsterker. Selv om du har den beste subwoofer på markedet, vil du være å få en brøkdel av ytelsen som er tilgjengelig hvis du ikke gir nok strøm til det. Pass på at du velger riktig forsterker for det samlede systemet.

4 Hvordan lage My Car Subs Sound Better

Kondensatorer lagrer energi og bidra til lydanlegget når det er behov for et plutselig utbrudd.

Legg en kondensator til systemet. En bilens elektriske system er i stand til å produsere bare så mye makt. Selv når du kjører en stor forsterker, kan du komme opp kort av høyttalernes krav til topp ytelse. Ved å legge en kondensator til systemet ditt, kan du øke den totale produksjonen tilgjengelig.

Hint

  • Koble fra batteriet når du arbeider på det elektriske anlegget i bilen.