Hvordan lage My Car lukter Racing Gas

Hvordan lage My Car lukter Racing Gas


Lukten av racing gass kan generere et vell av følelser. En sniff av at single purpose drivstoff kan avle spenning, glede og en rest følelse av innhold. Det er ingen hemmelighet at mange racing fans ønsker å gjestebud på duften av denne type drivstoff i sin egen bil, men mange rett og slett ikke har hatt veiledning er nødvendig for å oppnå sine mål. Hvis du er en av disse menneskene, være trygg på at du kan gjøre bilen lukter racing gass.

Bruksanvisning

1 Kjør til en bensinstasjon i ditt område.

2 Fyll opp bilen med en høy-oktan bensin. De fleste bensinstasjoner i USA forsyningen oktan 93 gass, ellers kjent som premium drivstoff, noe som vil være tilstrekkelig. Som drivstoff nettstedet Bazellracefuels antyder, drivstoff som brukes i NASCAR-motorer har en samlet oktantall på 98. Finne en tilsvarende høy-oktan bensin på lovlig pumpe inn i en gate bil er ekstremt usannsynlig, så du må betale for premie.

3 Bruk opp en full tank av premien gass. På denne tiden, bør lukten av høy-oktan gass har jobbet seg rundt bilen, gir det en lukt av racing drivstoff.

4 Hell ca 16 unser premium drivstoff i en jerry kan eller gass kan.

5 Hell en liten mengde av brensel fra de kan Jerry på en høy tetthet klut. DAB klut lett på undersiden av de to setene i bilen foran. Bruk deretter en fuktig klut til DAB de samme områdene for å fjerne overflødig drivstoff. Dette vil lett forsterke racing Gasslukt på bilen din, hvis du trenger en slik handling. Vær veldig forsiktig, skjønt, som National Fire Protection Association nettside sier, "Bensin er svært giftig i tillegg til å være en brannfare." Du bør DAB så lite bensin under setene som mulig.

Hint

  • Bensin er farlige. Utvis alltid forsiktighet når du er i nærheten av dette materialet. Ikke røyke i bilen, og ikke tillate passasjerer å røyke i bilen.