Hvordan lage iPhone-programmer med en SDK

Programmer for iPhone kan installeres med en datamaskin. Flere uoffisielle Software Development Kits (SDK) er tilgjengelig på Internett for å lage programmer for iPhone. Følgende trinn viser hvordan du kan lage iPhone-programmer med en software development kit.

Bruksanvisning

1 Undersøk en av de uoffisielle SDK slik som den tilgjengelig på Lucas Newman hjemmeside (se Ressurser).

2 Bruk SDK til "jailbreak" din iPhone. Dette vil tillate filer som skal skrives til filsystemet på iPhone. Den spesifikke prosedyren vil avhenge av hvilken versjon av firmware du bruker.

3 Lag en programvareutviklingsplattform. IPhone bruker en versjon av iTunes som er støttet av en 32-bits versjon av Windows XP eller Vista og Mac OS X. iPhone bruker en versjon av operativsystemet OS X som er optimalisert for iPhone, selv om forskjellene mellom denne versjon og en på Mac stasjonære har ikke blitt offisielt beskrevet.

4 Studier eksisterende hjemmelagde programmer for iPhone. Den SDK skal inneholde programeksempler som skal brukes til å skrive dine egne applikasjoner. Disse programmene vil ikke ha Apple support, selv om de vil være tillatt på iPhone med mindre de utfører Subscriber Identity Module (SIM) låse opp.

5 Skriv iPhone-programmer for Safari-nettleseren i Ajax eller Javascript. Safari vil støtte tredjeparts applikasjoner, men fulle programmer kan bli offisielt installert på en iPhone bare av Apple.