Hvordan lage en XR 100 Dirt Bike Street Legal

Hvordan lage en XR 100 Dirt Bike Street Legal


Hondas XR100 gir en stor effekt for en så liten skitt sykkel, noe som gjør den til en perfekt kandidat til å tilby en raskere alternativ til en moped eller scooter på veien. Standard veien pågå billettpris inkludert en fungerende horn, blinklys, lys og Department of Transportation (DOT) -godkjent gatedekk kan hjelpe deg komme nærmere ri på gata. Men konvertere en XR100 for street bruk kan ta mer fotarbeid enn bare installere deler. Et kall til din lokale Department of Motor Vehicles (DMV) kan hjelpe deg med å finne ut hva som kreves, mekanisk og lovlig, å gjøre XR100 street-legal i ditt område.

Bruksanvisning

1 Installer en dual sport kit, bestående av en frontlys, hale og bremselys, blinklys og andre nødvendige elektriske komponenter, på dirt bike. Sørg for at alle lysene, signaler og horn fungere ordentlig. Test det elektriske systemets ytelse evner. Slå på frontlys uten å starte motoren. Settet batteri må kunne drive frontlys i minst 20 minutter.

2 Installer ekstra utstyr på dirt bike for å møte lokale trafikk koder og bestemmelser. Installer et speil på den ene eller begge sider av styret. Installer en baffel i lyddemperen for å redusere eksos støy. Installer en ettermarkedet magnetisk pickup speedometer på front gaffel og hjul. Bytt ut de lager Knobby-stil off-road dekk med dual sport dekk som er godkjent av DOT for veinettet.

3 Registrer skitt sykkel på ditt lokale DVM. Fullfør kjøretøyet påmeldingsskjema og presentere skitt sykkel er MSO (Produsentens erklæring Opprinnelsesland) form. Fyll ut et Statement of Construction skjemaet hvis nødvendig. Har skitt sykkel inspisert, hvis det kreves av staten eller byen. Betale registreringsavgift kreves og påføre lisensen plate til din skitt sykkel bakre støtfanger.

4 Søk om en motorsykkel eller scooter operatørens konsesjon på ditt lokale DMV. Fullfør testene som kreves av DMV og betale de nødvendige avgifter.

Hint

  • Gategodkjente dual sport dekk har redusert off-road ytelse for å imøtekomme road bruk. Ride nøye før du har konstatert dekkets evner.