Hvordan lage en lysbilde skuff for en RV

Hvordan lage en lysbilde skuff for en RV


RV har mange typer oppbevaringsrom, fra små og grunne til de som kjører hele bredden av RV. Lagring og fjerne elementer du bruker mest fra en stor oppbevaringssporet kan være en problemfri, spesielt hvis elementene er lagret mot midten av en full bredde rommet. Elementer som en verktøykasse eller en matlaging grill kan også utgjøre lagring problemer siden disse elementene kan være tunge og klumpete å håndtere. Å gjøre en lysbildemagasinet vil bidra til å løse lagrings tilgang utfordringer.

Bruksanvisning

Montering av Slide Tray

1 Fest tre av ½-tommers høyre vinkelparenteser til innsiden av en glideskinne med ½-tommers # 8 maskin skruer, låseskiver og muttere. Bruk innerste monteringshullene i hver ende og ett eller flere av hullene i midten av glideskinnen. Bore 1/2-inch monteringshullene hvis det er nødvendig.

2 Gjenta trinn én for den andre glideskinne.

3 Plasser glideskinner forsiden ned langs langsidene av kryssfiner sokkelen. De rettvinklet parentes skal hvile på toppen av kryssfiner. Markere plasseringen av hver høyre vinkel konsollmontering hullet på kryssfiner med en blyant.

4 Heve kryssfiner for å gi klaring for boring og bore 1/8 tommers hull gjennom kryssfiner ved stedet for hver blyant merke trukket i trinn 3.

5 Line opp glideskinne L brakettene med hullene og skyv 6 1 ½-tommers med ¼-tommers vogn bolter gjennom hullene fra den andre siden siden av kryssfiner og gjennom den rette vinkelen parentes. Fest brakettene med ¼-tommers flat skiver, låseskiver og muttere.

6 Fest de fire 2-tommers L parentes, en til hver ende av glideskinner, på de ytterste monteringshullene i glideskinner ved hjelp av ½-tommers # 8 maskin skruer, låseskiver og muttere. Sikre L braketter vender mot undersiden av skinnene, og den nedre monteringsdelen av brakettene vender utover, bort fra kryssfiner skuffen. Bor 1/2-inch hull hvis monteringshullene i glideskinner er nødvendig.

Installere Slide Tray

7 Sett sammen skyv skuffen inn i kammeret forlater en tomme klaring mellom forsiden av lysbildet og døren.

8 Mark 2-tommers glideskinne L konsollmontering hullene på gulvet med en blyant og fjern skyv skuffen montering.

9 Bor ¼-tommers hull helt gjennom gulvet i oppbevaringsrommet på plasseringen av hver blyant merke trukket i trinn 2. Pass på å ikke bore gjennom noe direkte under bagasjeromsgulvet, for eksempel en vanntank.

10 Plasser den sammensatte glidebrettet i oppbevaringsrommet. Skyv ¼-tommers vogn bolter gjennom brakettene og gjennom gulvet. Fest glideskinne L brakettene til gulvet fra undersiden av rommet ved hjelp av ¼-tommers bolter, skiver og muttere.

11 Test raset skuffen ved fullt utvide skuffen og stuing skuffen til det er helt lukket stilling. Sørg for at det er nok klaring på sidene, toppen og bunnen av oppbevaringsrommet åpning for riktig lysbilde drift.

Hint

  • Denne skyveSkuffen er konstruert for en pass-through oppbevaringsrom som måler 2 fot bred og minst 4 fot dyp. RV oppbevaringsrom varierer i størrelse, så kutte kryssfiner til å passe dimensjonene som trengs for din avdeling. Alle deler oppført vil fortsatt fungere uavhengig av lysbildet skuffen størrelse unntatt spennskinnene. Skinnene må være dimensjonert til dybden av rommet man velger. For å lagre elementer på lysbildet skuffen, bruke plastbeholdere. Sørg for å sikre lagring containere til lysbildet skuffen for å sikre elementer ikke flytte når RV er i bevegelse.
  • Ikke overskrid den samlede vekten vurdering av glideskinner. Ta hensyn til vekten av kryssfiner og last raset skuffen vil bære. Overskridelse vekten vurdering kan føre til at glideskinner til å mislykkes når i helt utdratt stilling. Hvis dette skjer, risikerer du skader fra fallende last.