Hvordan lage en flowmaster Louder

Kommersielt tilgjengelige lyddempere kommer i to grunnleggende design, enten standard lydabsorberende typen som bruker en pakkemateriale til å absorbere lyd energi og konvertere den til varme, eller baffled / kamret typen som bruker en rekke plater og kanaler for å avbryte lydenergi ut seg selv. Slike "Helmholtz-resonatorer" er finjustert for å kontrollere visse frekvenser og krever en meget lett berøring når du endrer dem for økte desibel. Flowmaster gjør både lydabsorberende lyddempere og forbløffet lyddempere, men de fleste er lydabsorberende design som bruker en perforert indre kjerne omgitt av glassfiber eller stålull.

Bruksanvisning

Endre en glassfiber / stål-ull Pakket lyddemper

1 Fjern lyddemperen fra bilen for å endre den. Dette vil typisk involvere unbolting avgas klemmer som holder den til røret og styre lyddemperen henger ut av gummi eksos hengeren og skyve den ut av røret.

2 Kutt rustfritt metall i strimler fra 2 til 4 inches bred og ca 7 inches lang hvis du har 2-tommers diameter rør, 8 inches lenge hvis de er 2,5 inches i diameter, 9,75 inches hvis de er 3 inches bred, 11 inches lang for en diameter rør 3,5-tommers og 13 inches lang for 4-tommers diameter rør.

3 Rull en av strimlene inn i en spiral omkring en halv til to tredjedeler av den indre diameter av den perforerte indre kjerne av en lyddemper. Pakk et stykke teip rundt spolen nær endestykket å holde metallet kveilet. Kjør en perle av bygging lim hele veien rundt utsiden av spolen med unntak av hvor plasteret brytes rundt.

4 Sett spolen ca 8 inches i en rett seksjon av den perforerte skjerf kjernen, og feste den til kjernen med byggingen lim. Hold spolen på plass med langt håndtak skrutrekker og nøye kutte teip med pennen kniv. Spolen vil åpnes og fyller innsiden av kjernen.

5 Plasser en skvett av konstruksjon lim på tuppen av andre, helst flat skrutrekker og smøre det under deler av spiral som ikke allerede er belagt med lim. Bruk skrutrekker til å trykk hardt ned på spolen for å feste den ligger tett inntil røret. Tillate konstruksjonen limet til å sette i en time.

6 Installer lyddemper og starte bilen for å sjekke lyden. Motoren gå på tomgang, rev den opp og kjøre bilen rundt noen for å avgjøre om det er høyt nok for deg. Hvis ikke, fjerner lyddemperen og holde legge spoler til du kommer til ønsket lydnivå.

Hint

  • Hvis du virkelig ønsker å få bilen så høyt som juridisk mulig, og deretter teste eksos med en decibel meter, ta av lyddemperen og holde legge spoler til eksos til du bare overgå den juridiske decibel grensen. Deretter fjerner lyddemperen igjen og bruke et multiverktøy med cut-off hjul å kutte den siste av innstikk i halvparten. Yank halv stykke ut med en tang og installere lyddemper.