Hvordan lage en bil Grill

Hvordan lage en bil Grill


Grillen av en bil er en av de mest merkbare funksjonene. Det legger et snev av personlighet til bilen, gir bilen et tilpasset utseende, og også beskytter motoren mot rusk. Mesh Grillene er kjent for å være en av de beste måtene å beskytte motoren. Med hjelp av noen husholdning verktøy, kan du lage din egen maske grillen. Gjør din egen maske grillen kan vise seg å være mer kostnadseffektivt enn å kjøpe en ny.

Bruksanvisning

1 Bruk målebånd for å måle arealet av kjøretøyet hvor den nye grillen vil bli installert. Legg til to ekstra inches til denne målingen.

2 Mål mesh. Plasser mesh materiale på arbeidsstasjonen, og sørg for at den ligger flatt. Plassere tunge gjenstander på hver ende av mesh sikre at mesh mesh ikke rulle opp mens du klipper. Hvis nettet ikke er helt flat, vil det påvirke man målinger som vil føre grillen for å være for stor. Bruk målebånd for å måle området som vil bli kuttet. Bruk maker å markere dette området.

3 Bruk wire cutters å kutte det markerte området ut av nettet.

4 Fjern bilens støtfanger deksel slik at maskene kan installeres. Åpne panseret finne de sorte plastklemmene langs bumper deksel er inne kanten. Lirk midtsirkelen unna med flat skrutrekker. Bruk tenger å klippe og fjerne midtsirkelen er stammen. Fjern bumper deksel fra bilen. Pass på at alle skruer og klips er fjernet.

5 Plasser snitt mesh materiale på støtfangeren dekselets bakside. Det bør hvile i det område hvor det foregående materiale ble fjernet. Sørg for at det er nok gjenværende hull for å feste nettingen. Hvis det er nødvendig, kan du bruke drill for å lage ekstra hull.

6 Fest mesh til bilen ved hjelp av metalltråd. Træ ledningen gjennom hullet i bumper deksel og mesh. Vri metalltråd for å sikre at maskene ligger tett inntil bumper deksel.

7 Fest bumper deksel til kjøretøyet. Sett plastklemmene. Skyv bumper deksel hvor klippene er plassert slik at de fester til rammen av vehicle.Insert skruene gjennom bilens metall. Bruk skrutrekkeren til å stramme plast klipp skruene.