Hvordan lage en Android-batteriet leve lenger

Hvordan lage en Android-batteriet leve lenger


Android-enheter har sterkt opplyste skjermer, Internett-tilkobling, muligheten til å kjøre flere programmer og spille spill. Mens alle disse funksjonene gjør Android-enheter ideelt for anvendelighet og produktivitet, kan de for alvor drenere selv den beste batteriet. Når du holder Android koblet til et strømuttak er ikke et alternativ, kan det være lurt å følge noen enkle tips for å spare noen dyrebare batterilevetid. Justere skjerminnstillinger, lukke programmer som kjører, og slå av ubrukte tjenester kan alle hjelpe batteriet lever lenger.

Bruksanvisning

Juster skjerminnstillinger

1 Trykk på "Programmer" launcher ikonet, som ligger på startskjermen. Trykk på "Settings" ikonet.

2 Trykk "Lyd og Display" fra listen, trykk deretter på "Skjerminnstillinger".

3 Trykk på "Brightness", deretter flytte linjen til venstre for å slå ned lysstyrken på skjermen. Jo lavere lysstyrke, jo mer batteriet du vil spare. Trykk på "Tilbake" for å gå tilbake til Skjerminnstillinger.

4 Trykk "Timeout-skjerm». Trykk på alternativknappen ved siden av ønsket skjermtidsavbrudd lengde. Jo kortere tidsintervall, jo mer batterilevetid du vil spare.

Lukk Running Applications

5 Trykk på "Programmer" launcher ikonet, som ligger på startskjermen. Trykk på "Settings" ikonet.

6 Trykk "Programmer".

7 Trykk "Running Services." En liste over kjørende tjenester vil vise.

8 Trykk på en tjeneste fra listen, trykk deretter på "Stop".

Deaktiver Live Wallpaper

9 Trykk på "Meny" -knappen når du er på startskjermen.

10 Trykk "Bakgrunn".

11 Velg en bakgrunn som ikke er en animert eller levende bakgrunnsbilde. Live bakgrunner bruke en stor mengde av batteriet.

Slå av Bluetooth og GPS

12 Trykk på "Programmer" launcher, trykk deretter på "Innstillinger".

1. 3 Trykk på "Plassering og sikkerhet", og trykk deretter på "Bruk GPS-satellitter" boksen for å fjerne merket og slå av GPS. Trykk på "Tilbake" for å gå til "Innstillinger" -skjermen.

14 Trykk på "Trådløs og nettverk", og trykk deretter på boksen ved siden av "Bluetooth" for å fjerne merket og slå av Bluetooth.

Hint

  • Slå av vibrasjon modus og bruker en ringetone for å spare batteriet.