Hvordan lage en 2007 Dodge Charger 3,5 Go Faster

Hvordan lage en 2007 Dodge Charger 3,5 Go Faster


2007 Dodge Charger er en moderne oppgradering av en av ikonene for muskel bil era. Med en oppdatert suspensjon, moderne interiør styling og god drivstofføkonomi, den moderne gjentakelse av Dodge klassisk gir et rent plattform for mange kjører programmer. Men av utstillingslokalet gulvet, er 2007 lader ikke veien-pounding speed demon som forgjengeren var. Takket være panoply av ettermarkedet produsenter i dag, selv om det er høy ytelse bare noen få modifikasjoner unna enhver Charger driver.

Bruksanvisning

1 Shed dødvekt. Selv om mye av Charger er allerede høy grad av plast, fjerne de åpenbare ting som er unødvendige for eksempel elementer i bagasjerommet og kupéen. Vurdere å fjerne A / C kondensator også, som det legger vekt og frarøver ytelse når engasjert.

2 Installer en høy ytelse kontroll chip. Det finnes en rekke produsenter. Flisen kontrollere alt fra drivstoff og luft-blandinger til tenning timing, og de gjør custom tuning enkelt. De fleste chips har flere ytelsesinnstillinger for en rekke applikasjoner.

3 Legg en supercharger eller en Turbo eller legge til en tvungen luft induksjon system som strømmer ren luft inn i drivstoffinnsprøytning.

4 Endre eksosanlegg med større rør fra katalysatoren gjennom skjerf til tips. Installer en H eller X rør å fordele eksosgasser mellom hvert rør.

5 Installer eksos hoder for å erstatte de lager eksos manifolder.

Hint

  • For en lader som vil forbli en daglig kjøring kjøretøy, prøv å holde ytelsen modifikasjoner på milde side. Kompressor en motor gir som regel for mye fart for de fleste daglig kjøring.
  • Mange modifikasjoner kan ugyldiggjøre produsentens garanti på 2007 Dodge Charger. Sjekk servicekontrakt før du utfører noe arbeid.
  • Noen oppgraderinger er ikke lovlig i alle 50 delstater. Sjekk lokale bestemmelser før eventuelle endringer.