Hvordan lage elektronisk musikk boksene

Hvordan lage elektronisk musikk boksene


Å gjøre en elektronisk musikk-boksen er mye enklere enn å lage en mekanisk en. Elektroniske bevegelser ikke har en svingete stammen, men har en lys-opererte aktivering bryteren, som betyr at du ikke trenger å bore et hull for den svingete stammen, og du trenger ikke å plassere bryteren slik at lokket utgivelser. Å gjøre en elektronisk musikk-boksen er i utgangspunktet et spørsmål om liming bevegelsen inn i boksen. Det er imidlertid noen forholdsregler for å ta hvis prosjektet skal bli vellykket.

Bruksanvisning

1 Gjør deg kjent med den elektroniske bevegelse. Du må finne et par funksjoner for å plassere bevegelsen riktig. Den viktigste funksjonen er lys-aktivert bryter --- bevegelsen må limes slik at lyset aktiveres bryteren vender opp. For det andre, se etter en liten av / på bryter på bevegelsen, som må være på når du fullføre prosjektet. Hvis av / på-bryteren er på samme side som den lys-aktivert bryteren, kan du slå av bryteren når du installerer bevegelsen. I motsatt fall må det være slått på før liming bevegelsen på plass. Slå bryteren av under installasjon og liming betyr at du ikke trenger å høre sangen hele tiden mens du arbeider.

2 Sett bevegelse i boksen (Lim ikke det ennå!) For å se om det fungerer. For å teste den skikkelig, må batteriene være på plass og liten av / på-bryteren må være på. Plasser bevegelsen der du vil den skal gå for å se om det går på og av når lokket på esken åpnes og lukkes. Det skal fungere som lyset i kjøleskapet: Det bør spille når lokket åpnes og slutte å spille når lokket lukkes.

3 Lim bevegelsen på plass. Bruk nok lim for å lage et permanent binding, men ikke nok til å ha limet på de indre elektronikken. Du ønsker kanskje å sette en beskyttende deksel over mekanisme - for å holde lo og annet rusk fra elektronikken. Hvis du gjør det må være klart - så lyset aktiveres bryteren kan handle når lokket er hevet. Test for å se om boksen fremdeles brukes med det beskyttende dekke på plass før du limer den. Husk ikke å lime beskyttelsesdekselet over batteriene som de vil til slutt måtte endres.

Hint

  • Noen ganger er det fint å linje innsiden av boksen med sateng eller fløyel. Beholderen trenger ikke å være en boks. Elektroniske bevegelser har blitt lagt til bunnen av krus (en melodi spilles av når kruset løftes) og i store gratulasjonskort. Bare fantasien begrenser deg her.
  • Hvis mekanismen slutter å virke, og erstatte batteriene ikke løser problemet, kan du prøve "reseating" brikken. Låtene er spilt inn på en chip som ser ut som et grunt boks (vanligvis svart) som har metallpinnene som går langs to eller flere sider. Brikken passer inn i en stikkontakt, men noen ganger etter at det har gått en stund, dukker chip opp fra sokkelen. Trykk forsiktig den tilbake ned til igjen brikken.