Hvordan lage din egen drivanker

Hvordan lage din egen drivanker


Lage din egen brukbar båt anker er en relativt enkel oppgave, og en som kan enkelt gjøres for bare noen få dollar. Rimelige hjemmelagde ankere er langt bedre for bruk med mindre fiskebåter, vanligvis ikke overstiger 20 fot. Den beste delen av disse hjemmelagde ankere er at hvis man skulle bli fast eller tapt, presenterer de ingen fare for miljøet eller til navigasjons av andre båter. I tillegg kan de bli billig skiftes ut.

Bruksanvisning

1 Tøm kaffe kan og rense den ut om nødvendig. Plasser kan på en solid overflate som du kan slange seg senere bør du søler betong. Installere mutterne på gjengene på den U-bolt. Dette vil bli presset inn i betongen i et senere trinn. Det er unødvendig å stramme mutterne ned, så lenge de er helt gjenget på den U-bolt.

2 Bland betongen med en hakke og hage trillebår. Dump omtrent en gallon av betongblanding inn i trillebår. Til dette legger rundt fem kopper vann og bland til betongen er konsistensen av peanøttsmør. Konsistensen av blandingen er mer viktig enn mengden av betong, så med vann eller betongblanding til blandingen i små mengder inntil blandingen er riktig.

3 Helle betong inn i kaffe kan hele veien til toppen, så glatt toppen ved hjelp av et stykke av skrap papp. Når den er riktig glattet, vil toppen av betong har en svakt skinnende utseende, og det vil ikke være noen steiner poking opp gjennom toppen av betongen. Trykker den automotive U-bolten inn i sentrum toppen av betongen inntil det er omtrent to inches av metall sløyfen igjen over overflaten av betongen. Glatt betongen rundt den U-bolten slik at det er en jevn overflate av betong rundt metalløkke. La betongen anker tørke i flere dager før du prøver å bruke den i vann.

Hint

  • Bruk en galvanisert metall U-bolt hvis båten er å være forankret i saltvann for å hjelpe avverge de korrosive virkningene av vannet. Mindre kaffe bokser kan benyttes for mindre båter.
  • Betongen anker vil veie ca tjuefem pounds når du er ferdig. Ikke forsøke å trekke ankeret når båten er i bevegelse på grunn av risikoen for å bli trukket over bord.