Hvordan lage Dekk Stick Out

Hvordan lage Dekk Stick Out


Vanligvis brukes for Jeeps når du arbeider med store, ettermarkedet dekk eller for tilpassede biler der stilen av kjøretøyet krever dekkene å stikke ut forbi kroppen, wheel spacers er tilgjengelig for et bredt spekter av typer kjøretøy og design. De kan brukes for utstillingsbiler, lastebiler, off-road kjøretøyer og ytelse racing, alt avhengig av dine prioriteringer og behov. Wheel spacers kan brukes til alle typer kjøretøy, og kan installeres av alle med tilgang til vanlige garasje verktøy og et par timer av fritiden.

Bruksanvisning

1 Bestem deg for hvilken type program du bruker hjulet avstandsstykker for. Mens installere wheel spacers gjør at bilens dekk mellomrom for å utvide, det er praktiske begrensninger på hvor langt du faktisk kan mellomrom grunn av sikkerhetsmessige hensyn. En road kjøretøy, for eksempel at du kjører hver dag vil ikke være i stand til å være så lik avstand så mye som et show bil.

2 Parkere bilen på en flat plass, for eksempel en garasje eller innkjørsel og sikre parkeringsbremsen er på. Blokker hjulene med en stein eller trestykke for ekstra sikkerhet. Løft siden av bilen du ønsker å jobbe videre med en bil heis eller jack, og plassere en jack stå under akselen slik du har stabilitet mens du installerer flisen avstandsstykker.

3 Fjern dekkene fra kjøretøyet. Bruk en muttertrekker til å løsne og fjerne lug nuts holder dekket på plass, og ta den ut av bilen. Åpne hjulet spacer kit og fjerne avstands pluss de tilsvarende nøtter som fulgte med den. Plasser avstandsstykket på hjulet stud og stram den med nøtter fra settet. Gjenta prosessen for hver enkelt dekk du ønsker utvidet.

4 Sjekk hvert avstands en siste gang for å sikre at det er strammet riktig på plass. Skifte dekk og skru dem på plass. Trekk til hjulmutrene for dekket i et stjernemønster, jobbe deg fra en bolt til en annen før du har strammet alle av dem på plass. Senk bilen og teste nye avstandsstykker for å se hvordan de har forbedret håndtering eller utseendet på bilen.

Hint

  • Diskuter begrensningene i den tilpassede kjøretøy med en kvalifisert, lisensiert mekaniker for de nøyaktige detaljene for din bil eller lastebil er dekk avstandsstykker. Aldri stable flere avstandsstykker. Hvis du trenger ytterligere bredde, kjøpe bredere avstandsstykker.