Hvordan lade batteriene med en 7-Way Trailer Connector

Hvordan lade batteriene med en 7-Way Trailer Connector


Automotive trailere er elektrisk kablet som en forlengelse av den automotive elektriske systemet. Mindre trailere er generelt kablet for de grunnleggende signaler-bremselys, blinklys og markeringslys lamper. Større tilhengere, derimot, blir ofte koblet med tilhengerbremser, separat turn-signal og stoppe lamper og hjelpekraft. For å aktivere disse ekstra funksjoner, er en mer kompleks 6-veis eller 7-måte kabling system nødvendig.

Spesielt gir en 7-veis kabling system ikke bare signal belysning, men også et middel som å lade et 12-volts batteri.

Bruksanvisning

1 Skjær en lengde på svart ledning. Strippe den ene enden av 1/2 tomme av isolasjon, og koble til en av batteriets klemmekontaktene. Lodde denne sammenheng. Løsne batteripolen festebolten, og sette inn batteriet terminal til den positive (+) på batteriet. Stram batteriterminalen bolt slik at forbindelsen til batteriet er tettsittende.

2 Kutte en lengde av hvit tråd, bånd og den ene enden av 1/2 tomme av isolasjon. Koble denne ledningen til den andre batteriterminalen, og lodde tilkoblingen. Løsne batteripolen festebolten, og sette inn batteriet terminal til den negative (-) batteri innlegg. Stram batteriterminalen bolt som i trinn 1.

3 Plasser en ledning skjøtekontakt på tilhengeren sorte ledningen. Sett batteriet sorte ledningen inn i skjøtekontakten forbindelse hullet. Crimp wire skjøte kontakten til kniven er i flukt med plastkoffert.

4 Plasser den andre ledningen skjøtekontakt på tilhengeren hvite ledningen. Sett batteriet hvite ledningen inn i skjøtekontakten forbindelse hullet. Crimp skjøten kontakten som i trinn 3.

5 Koble tilhengeren plugg til bil trailer ledningsnett kontakten.