Hvordan Lad Klimaanlegg med Freon i en Dodge Durango

Hvis alle air condition komponenter fungerer som de skal, lade klimaanlegget i Durango med R134 kjøle kan løse problemet. Husk at i enkelte områder, må du ha en lisens for å kjøpe kjøle. I dette tilfellet vil en profesjonell må lade den.

Bruksanvisning

Klargjør Air Conditioning System

1 Se på din air condition linjer for tegn skader. Noen auto deler butikker har kits som vil hjelpe deg å finne lekkasjer i systemet og eventuelt tette små lekkasjer. Hvis du ser noen synlige skader, ta Durango til en profesjonell for å reparere lekkasjer før du lade opp systemet. Finn lavtrykksiden serviceporten. Det ligger på den linje som kommer ut av kompressoren. Havnen er mot midten av SUV på passasjersiden. Fjern den svarte hetten merket LAV.

2 Start Durango. Slå på klimaanlegget. Temperaturen bør være lavest mulig og viftehastigheten skal være på maks.

3 Kontroller luftanlegget trykket ved hjelp av en bil air conditioner trykkmåler. Du kan finne en på din lokale auto deler butikken. Les alle retninger før du bruker måleren.

Lad System

4 Les alle retninger på refill kit. Noen kits kan ha spesifikke retninger som du må følge for å sikre trygg bruk.

5 Fest refill slangen til kontakten på lavtrykkssiden av air condition-systemet. Lavtrykksiden kontakten er mindre enn høytrykkssiden kontakten er. Fordi kontaktene er forskjellige størrelser, bør refill kit slangen passer bare på lavtrykksiden port.

6 Åpne ventilen sakte på refill slangen slik at kjøle å gå inn i klimaanlegget. I de fleste tilfeller må du holde boksen loddrett. Det kan ta opptil 10 minutter for den kan for å full tom.

7 Gjenta trinn en og to til trykket er i det akseptable området. Du må kanskje bruke mer enn en boks med R134 kjølemiddel. Kontroller at du sjekke trykket ofte etter den første kan av kjølemediet.

8 Lukk ventilen på refill slangen og fjerne slangen fra kontakten når du er ferdig med å lade klimaanlegget. Pass på at du setter hetten tilbake på porten.

9 Forlate klimaanlegg kjører på laveste temperatur og høyeste hastighet i minst 20 minutter. Dette gjør at kjølemediet til å sirkulere gjennom hele klimaanlegget.

Hint

  • Bruk hansker og vernebriller når du arbeider under panseret på din Durango.
  • Aldri utslipp kjøle i luften. Det er en føderal forbrytelse å gjøre dette, selv når du bruker R134 kjølemiddel. Du kan ta overflødig kjøle til en profesjonell for avhending.
  • Forlate klimaanlegg kjører på laveste temperatur og høyeste hastighet i minst 20 minutter. Dette gjør at kjølemediet til å sirkulere gjennom hele klimaanlegget.