Hvordan konvertere VHS og MiniDV til DVD

Hvordan konvertere VHS og MiniDV til DVD


Konvertere filmer lagret på VHS og MiniDV-kassetter har blitt stadig mer populært som samfunnet beveger seg gjennom den digitale tidsalder. I motsetning til digitale filer, VHS og MiniDV kassetter er analog, noe som betyr at dataene er faktisk lagret på et fysisk bånd. Båndet, som er magnetisk, har en tendens til å samle støv og smuss, samt for å utvikle rust på grunn av fuktighet. Når båndet er påvirket av disse elementene, vil kvaliteten på opptakene lagres på båndet avta, og båndet vil vokse sprø med alderen.

Bruksanvisning

1 Koble DVD-opptakeren til TV-en med RCA-kabler. Vær sikker på at RCA kablene er koblet til utgangen på DVD-opptakeren og inn i inngangen på TV.

2 Koble videospilleren eller MiniDV dekk til DVD-opptakeren & rsquo; s inngangskontakter, ved hjelp av et ekstra sett med RCA-kabler. Alternativt kan du bruke et videokamera for å spille av miniDV-kassetter. Ofte er en 1/8 tommers audio / video-kabel til RCA-kabel for å koble videokameraet til DVD-opptakeren. Hvis du bruker en kombinasjon VCR / DVD-opptaker, er ingen tilkoblinger nødvendig.

3 Sett i videospilleren, dekk eller videokamera og spole tilbake til begynnelsen av båndet. Forsikre deg om at TV og DVD-opptakeren er slått på, og at TV er satt til inngangskilden som DVD-opptakeren er koblet til. Dette er for avspilling overvåking bare. Spill tape for en liten stund for å sikre at tilkoblingen er riktig konfigurert. Hvis lyd og video fra båndet vises på skjermen, er enhetene riktig konfigurert. Hvis den ikke spille av, sikre at tilkoblingene er riktige, og deretter referere til eieren & # 039; s håndboken for hver enhet for å få hjelp.

4 Sett inn en tom DVD i DVD-opptakeren. Press & ldquo; Record & rdquo; på DVD-opptakeren når platen er lastet, og trykk deretter "Play" for å starte avspillingen av båndet. Kombinasjon VCR / DVD-opptakere kan ha en knapp merket & ldquo; Dub & rdquo; som vil synkronisere avspilling og innspilling.

5 Ferdigstille DVD når avspillingen er avsluttet. Fullfører vil gjøre DVD kan spilles av på alle DVD-spillere. For spesifikke Avslutningsinstruksjoner, se DVD-opptakeren & rsquo; s bruksanvisningen.

Hint

  • Når DVD er ferdig, kan ingen flere data skrives til det.
  • Platen vil ikke spille i andre DVD-spillere hvis det ikke er ferdigstilt.